Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Varaždinec
 | | Član od: 06 Sij 2010 | | Poruke: 199 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Kol 05, 2013 11:37 pm Naslov poruke: Fw 190A8 Eduard 1:48 |
|
|
Nakon 2 god.agonije danas dovršio muke po Eduardu!Obično nakon svake makete velimo da će slijedeća biti bolja,ali vraga ovo mi je najgora maketa do sad...radi se o ovome - FOCKE WULF njemačkog asa Wilhema Moritza
nezgode su se samo redale i par puta je skoro poletio u zid ali ipak.....htio sam ga napraviti sa otvorenim motorom ali firewal nikaku uklopiti (4X sam ga ljepil sa CA ljepilom da se primi na bočne stranice trupa),zatim pregrada u stajnom trapu totalno promašenih dimenzija.Nakon farbanja popucali mi svi spojevi gdje je ljepljen,skidanje boje opet frabanje,pa mi je wash nagrizao boju,traka uništilla dio dekala,3 dekala sam ja sredil,dvaput je zviznul na pod i pukli zadnji horizontalci,otkinuo se mitraljez na nosu i pal u prostor motora,dvaput mi je AB pljucnuo boju i na kraju se sinek poigrao sa bočnim ojačanjima za canopy!
Sad kad sam se izjadal (MORAL SAM!) evo slika:
Farban je MM bojama;završni lak Humbrol Satin (preporučam)
Eto tolko od mene;pozdrav! _________________ Varaždinec |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 06, 2013 12:15 am Naslov poruke: |
|
|
Nema potrebe kukati izgleda ćist dobro ,a dodatna stakla se lako naprave od komada prozirne plastike.. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Uto Kol 06, 2013 9:04 am Naslov poruke: |
|
|
Dobar je. _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|