Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Sub Jul 13, 2013 11:11 am Naslov poruke: Miami Vice Ferrari Testarossa |
|
|
Ova maketa mi je bila velika želja, srećom naišao sam na nju i to vrlo povoljno pa sam je odlučio složiti, prilično je bila jednostavna za sklopiti, pošto je auto iz osamdesetih nema previše detalja, sve je nekako minimalistički, pogotovo unutrašnjost, samu karoseriju nisam farbao nego sam ju samo polakirao bezbojnim lakom u spreju, i možda najbitinije kod ove makete je da sam se prvi put okušao u washu, pošto je karoserija bijela jednostavno se mora nešto isticati, razrijedio sam crnu boju i s kistom je pustio da se razlijeva po ovim udubinama na bunkeru i vratima, mislim da je ok ispalo za prvi put, eto.. slobodno kritizirajte i naravno svaki savjet je dobrodošao
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Ned Jul 28, 2013 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
lijepo si to složio,unutrašnjost je odlična  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Jul 28, 2013 9:35 pm Naslov poruke: |
|
|
paneli su ti malo prenaglaseni za bijeli auto. i mozes malo zacrnit auspuhe da izgledaju čađavo
osim toga OK je _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Uto Kol 06, 2013 8:56 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|