Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 06, 2013 1:06 am Naslov poruke: Maketarski dućan u Salzburgu? |
|
|
Idem uskoro u Salzburg. Zna li tko kakav dućan u kojem ima ičeg zanimljivog, po mogućnosti automaketa?
Hvala unaprijed  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sri Ruj 11, 2013 4:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Ništa?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AK47
 | | Član od: 20 Stu 2009 | | Poruke: 58 | |
|
Upisano: Čet Ruj 12, 2013 12:19 am Naslov poruke: |
|
|
Evo ovako-bio sam prije par godina i nasao prodavnicu Klexx.Nalazi se na ukrstanju Franz-Joseph Kai i Griesgasse ulica,na Ferdinand-Hanusch-Platz.Ako budes isao od parka Mirabel ka Salcburskom zamku,predjes pjesacki most i prodavnica ce ti biti odmah sa desne strane.
Imaju pristojan izbor maketa,sve je bio Revell,a najveci dio,koliko se sjecam su i bile auto makete.Cijena se sad ne sjecam najtacnije,mada mislim da je maketa Mercedesa 300 Uhlenhaut koju sam tada zagledao bila oko 25 eura,sto i nije bilo pretjerano skupo.
Nadam se da sam bio od neke pomoci.
Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Čet Ruj 12, 2013 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na odgovoru, svakako ću bacit oko  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Ruj 16, 2013 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Upravo se vratih iz Salzburga...
Dakle, taj Klexx je ustvari dućan s igračkama, s lošijim izborom i prilično skupljim maketama negoli u npr. zagrebačkom Mulleru :S
Ali na sreću naišao sam spontano na specijalizirani maketarski dučanćić, pa ako nekoga zanima, zove se Hobby Sommer, a nalazi se u ulici Schrannengasse 6, pored crkve preko puta parka Mirabell  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|