Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Moonspell
 | | Član od: 01 Kol 2012 | | Poruke: 32 | |
|
Upisano: Ned Ruj 22, 2013 10:29 am Naslov poruke: HUMVEE M998 I.E.D.TRUCK Academy 1-35 |
|
|
Pozdrav drugari.Evo jos neka dioramica i od mene dugo se vuklo po stanu dok sam je zavrsio malo sam se bio uljenio.Rijec je o Humvee IED truck Academy firme razmijere 1-35.Evo slika par po redu da vidi e to kako je islo i kako je na kraju.
Ovo je slika same diorame same
Ovde je malo masa za modeliranje popucala prilikom susenja al sta je tu je kontam ipak su to stijene a one znaju popucati lol
E sledeca slika je sa vozilom koje je u pola zavrseno
Dodane celicne oplate na kargo dijelu i klupe
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Moonspell
|
Upisano: Ned Ruj 22, 2013 10:33 am Naslov poruke: |
|
|
I na kraju par fotografija
Sory zbog fotografija los mi fotic jbg. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| XVI
 | | Član od: 28 Kol 2012 | | Poruke: 215 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Ruj 22, 2013 1:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Super je, samo bi ja dodao neku figuricu da dopuni stvar.
Ovo suho lišće je od kojeg začina? _________________ "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."
Albert Einstein |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Moonspell
|
Upisano: Ned Ruj 22, 2013 1:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala XVI.Da upravu si zacin je obicni origano za pizzu lol, a sto se tice figura i ja sam planirao al imam bas frku sa farbanjem te istih covica ne znam bas najbolje lol |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| XVI
 | | Član od: 28 Kol 2012 | | Poruke: 215 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Ned Ruj 22, 2013 2:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Možda ti ovo pomogne, jako je jednostavno a efektno bojaš osnovnu boju pa sjene onda drybrush i onda wash.
http://www.youtube.com/watch?v=fB75InFHb74 _________________ "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."
Albert Einstein |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|