Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mrc
 | | Član od: 20 Svi 2010 | | Poruke: 30 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Jul 24, 2013 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Je li izašao novi broj? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pet Stu 15, 2013 4:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo da napišem i nešto službeno vezano za Aeronautiku:
Zbog više razloga, na žalost, časopis (očito) više nije u mogućnosti izlaziti u obliku i periodici kakvom je izlazio.
Službeno, časopis nije ugašen, ali čovjek koji je vlasnik više nije u mogućnosti sam se s time nositi. Tijekom slijedeće godine ću ja osobno pokušati staviti to na noge ako ikako bude moguće - barem da izađe broj ili dva godišnje. ...Pa što bude. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZacP
 | | Član od: 30 Lis 2005 | | Poruke: 355 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Stu 15, 2013 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | | Tijekom slijedeće godine ću ja osobno pokušati staviti to na noge ako ikako bude moguće - barem da izađe broj ili dva godišnje. ...Pa što bude. |
Skreni časopis malo više u maketarske vode, angažiraj ekipu odavde, ... pa što bude. _________________ ZacP
"StoneHeart"
Ze-Ro Decals
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Pet Stu 15, 2013 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Vjeko podržavam 100% i ako treba pomoči, tu sam.
Pozdržavam maketarske teme, ali i šire sve zrakoplovne teme pogotvo vezano iz samogradnja i recimo low cost zarkoplovstva (ako tako što uopće postoji), ultralight, jedrilice zmajevi itd. Nekako je časopis krenuo u tom pravcu zadnje vrijeme, ali ekonomska situacija je svi znamo kakva. Prodaja vjerovatno nikakva. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5778 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Stu 15, 2013 7:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| ZacP Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | | Tijekom slijedeće godine ću ja osobno pokušati staviti to na noge ako ikako bude moguće - barem da izađe broj ili dva godišnje. ...Pa što bude. |
Skreni časopis malo više u maketarske vode, angažiraj ekipu odavde, ... pa što bude. |
Tako je,ovo je dobra prilika za udruživanje volje i znanja!! _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pet Stu 15, 2013 7:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| ZacP Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | | Tijekom slijedeće godine ću ja osobno pokušati staviti to na noge ako ikako bude moguće - barem da izađe broj ili dva godišnje. ...Pa što bude. |
Skreni časopis malo više u maketarske vode, angažiraj ekipu odavde, ... pa što bude. |
To mi je sa jedne strane i namjera. Problem ekipe je općenito taj što ju je teško odnosno nemoguće platiti, a samim time je teško nekome uvjetovati da nešto mora napraviti. Počet ću se time baviti nakon Nove godine. Najteže je zatvoriti financijsku konstrukciju kojom bi se namirio tisak. Ostalo su nešto manji troškovi iako ne neznatni. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5778 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Sub Stu 16, 2013 5:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | | ZacP Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | | Tijekom slijedeće godine ću ja osobno pokušati staviti to na noge ako ikako bude moguće - barem da izađe broj ili dva godišnje. ...Pa što bude. |
To mi je sa jedne strane i namjera. Problem ekipe je općenito taj što ju je teško odnosno nemoguće platiti, a samim time je teško nekome uvjetovati da nešto mora napraviti. Počet ću se time baviti nakon Nove godine. Najteže je zatvoriti financijsku konstrukciju kojom bi se namirio tisak. Ostalo su nešto manji troškovi iako ne neznatni. |
Nekad je tesko natjerati samog sebe da nesto napravis. Ja pism tekst o HIKO EC145 i BK117 vec deset godina i nikako da zavrsim. Napisao sam cetiri stranice teksta jos dok je HIKO postojao i od tada nikako da zavrsim kako sam ja to zamislio...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|