Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Sri Pro 11, 2013 10:58 am Naslov poruke: Special forces - Legend figures 1:35 |
|
|
Radim još dva čovca od Legenda figures. Na ovima sam isprobao kamuflažne dekale koje sam sam napravio. U ovoj fazi je na figurama još uvijek gloss lak, kad bude matt trebalo bi sve to biti puno ljepše.
Pozdrav!
|
 |
| MakroMaki
 | | Član od: 27 Kol 2013 | | Poruke: 639 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 11, 2013 11:08 am Naslov poruke: |
|
|
Ajde, vidjet ce se puno bolje kad bude mat, sad je to jos uvijek prilicno nedokucivo. Nego, prve hlace mi se cine Multicam, a druge AOR-1? Otkuda ti uzorci koje si printao?
M _________________ MK Grunf Zagreb - ajatolah rokenrolah
MK Grunf website |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
|
Upisano: Sri Pro 11, 2013 12:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Multicam sam skinuo s neta, a ovaj digital sam napravio na ovoj stranici http://tacticalcamo.com/MARPAT/digi.php , to bi inače trebao biti urban digital, al ovako na slikama doista više izgleda kao AOR1. _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MakroMaki
|
Upisano: Sri Pro 11, 2013 1:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Na stranici Turbosquid imas brdo uzoraka, neki su napravljeni tako da se i preklapaju pa mozes dobiti "plahtu" uzorka ako stavis sliku jednu do druge. Problem je samo maknuti njihov logo sa uzoraka.
http://www.turbosquid.com
Pretrazi pod "camouflage" i slicno, naci ces dosta toga.
Tako sam i ja napravio par plahti dekala, ali mi je sve to bilo prezafrknuto za stavljati po 1/35 figurama.
MK Grunf website |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
|
Upisano: Sri Pro 11, 2013 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala za link, je malo pipkavo, ali nije mi stavljanje bilo neki veliki problem, nekoliko dana po pol sata rada i to je to....Ali mislim da je puno efektnije ovako s dekalima jer kamuflažu ovako napravit s kistom nema šanse _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MakroMaki
|
Upisano: Sri Pro 11, 2013 2:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Ciji dekal papir koristis?
Mene nisu ti kamuflazni dekali bas osvojili, jos uvijek mi je draze farbat kistom. Imam jednog SFovca u 35ici kojem bi probao napraviti multicam klasicnim kistanjem pa cemo vidjeti.
U svakom slucaju, zanima me kako ce tebi sve skupa uspjeti, mozda se predomislim u vezi tih dekala.
MK Grunf website |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|