Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Kfir C7 (Italeri, 1/72)

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mr.Moon

Član od: 19 Ožu 2014
PorukaUpisano: Sub Ožu 22, 2014 3:56 pm    Naslov poruke: Kfir C7 (Italeri, 1/72) Citiraj ovaj komentar

Poz svima,
Dobro poznata maketa, nije loša ali zahteva dosta dorade (između ostalog, u kutiji su dati delovi za C2).
Kratak osvrt na dosadašnje radove, izvinjavam se što je malo haotično Smile
Planiram ovu mašinu:

Kokpit je urađen u samogradnji, Italeri daje samo sedište (koje je BTW pogrešno, zameniću ga odgovarajućim iz šteka)

U izduv sam lepio trakice tankog lima (na slici nije još gotovo)

Pito cev takođe u scratchu

Sve sklopljeno, izgitovano, samogradnja nosnog wheelbay-a, isečeni flapsovi (kao i kanari samo su prislonjeni za potrebe slikanja), dodati RWR senzori

U međuvremenu sam odradio i topove u samogradnji (italerijeve sam uklonio). Ošmirglao sam instalacije u spremištima st. trapa - i to ću od nule da odradim... (slike sledeći put, sorry).
Još ima dosta posla, pa prajmer...
Pozdrav!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Antun Janković

Član od: 04 Kol 2008
Mjesto: Swansea
PorukaUpisano: Ned Ožu 23, 2014 10:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda zgodno. Samo naprijed! I ja planiram napraviti jednog od Italerija...
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma