Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mi17
| | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2014 4:05 pm Naslov poruke: P: Pinzgauer-710 M, MS i K |
|
|
Mjerilo: 1/72
Proizvođač: OM72
Cijena 50 kn/kom (vojna policija, policija, jna-vp 55 kn/kom) ili 120 kn/3 kom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Čet Lip 12, 2014 5:20 pm Naslov poruke: |
|
|
A da napravis sve ovo u 1/35 i malo kvalitetnije ? _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mi17
|
Upisano: Čet Lip 19, 2014 11:13 am Naslov poruke: |
|
|
Za sada ne.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
|
Upisano: Pet Lip 20, 2014 12:09 am Naslov poruke: |
|
|
Steta, to bi bio posao, jest da je krupan zalogaj ali bi ti se isplatilo  _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Pet Lip 20, 2014 6:49 am Naslov poruke: |
|
|
| ZIGGY Napisao/la: | Steta, to bi bio posao, jest da je krupan zalogaj ali bi ti se isplatilo  |
Možda čovjek radi iz gušta, a ne radi toga da mu se isplati ....
U svakom slučaju, za nas '72-jkaše' je ovako sasvim dobro .... još ako napravi 110-tku, ajme meni, nitko sretniji od nas .... ko će sve stić napravit one silne sheme iz DR ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
|
Upisano: Ned Lip 22, 2014 6:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije bitno jel radi iz gusta ili ne, ako vec moze da i nesto zaradi, uostalom nije sav gust u 1/72, malo je veci gust u 1/35  _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mi17
|
Upisano: Ned Lip 22, 2014 11:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Tako je vojo, sve je počelo iz gušta, pa da jih ne bi (i ostale) imao samo ja, sam jih odlučio napravit i za ostale, a dodatna motivacijaje bila da pinca (i ostale) u 1/72 na tržištu nema,
Nije problem napravit Pinca u 1/35 ali koliko bi se to financijski isplatilo je drugo. Jedno pitanje za ZIGGY, koliko komada bi ti kupio? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
|
Upisano: Pon Lip 23, 2014 12:48 am Naslov poruke: |
|
|
To zavisi od odnosa kvalitet-cijena, kupio bi sigurno od svake verzije po jedan, a mozda i vise, kazem ti opet, sve zavisi koliko ih kvalitetno i detaljno odradis i kakvu cijenu postavis. Definitivno je trziste u nedostatku s tim i nekim drugim vozilima interesantnim maketarima iz bivse Juge pa razmisli i o TAM-110, TAM-150, TAM-4500. Imam nekih fotki, nacrta i sl koji bi ti mozda mogli biti od pomoci pa javi ako ti treba da ti posaljem?
Ove makete Pinz Gauera postoje samo u VACUFORM obliku u 1/35 mjerilu, radi ih neka austrijska firma, ali bi ti one mogle posluziti kao neka polazna osnova da dobijes konture i dimenzije.
Evo ovde mozes da ih vidis SCALESHOP.AT _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|