Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mustang
| | Član od: 23 Ruj 2006 | | Poruke: 444 | |
|
Upisano: Pet Lip 27, 2014 2:41 pm Naslov poruke: Pozdrav od mustanga |
|
|
Kako to već biva u demokraciji,ovim putem se zahvaljujem svim ljudima s kojima sam trgovao,razmjenjivao informacije ,gledao njihov i svoj maketarski razvoj od 2006 godine pa do danas..Gazda Low je bog i batina koji određuje je li neka tema besmislena ili nije samo ne znam po kojoj funkciji i ovlastima je sebe titulirao gazda..u svakom slučaju maketarska nacijo,jedan manje na ovome forumu koji je načeo jednu filozofsku raspravu koja se nije ticala RLM nijanse ili antene u stvarnosti 20 cm ili 25 cm od bočne konzole..Uživajte,ja vas pozdravljam..mustangaka Marin(Osijek)
Mjesto za sve maketarske teme i dileme
molim izbrišite u podnaslovu foruma.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dog
 | | Član od: 17 Stu 2006 | | Poruke: 564 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Pet Lip 27, 2014 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pozdrav...i nemoj se previše umarati sa stvarima na koje nemaš utjecaja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Lip 27, 2014 3:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Sjedni, prespavaj, popij pivkana, oladi se... proći će te.
Ajde , nije kraj svijeta...
Ovdje kod nas dolje ljudi kažu: "Ne valja na svaki vjetar jedro dizat!"  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
| | Član od: 01 Ruj 2009 | | Poruke: 353 | |
|
Upisano: Pet Lip 27, 2014 3:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| slažem se sa kolegom mustangom, a eto sve je rečeno, ja sam da prijedlog ....., neka se na server unesu zabranjene riječi valjda je tehnika toliko napredovala. Molim administratora da obriše moj profil. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pet Lip 27, 2014 3:44 pm Naslov poruke: |
|
|
e znaš kaj, sad si ga stvarno pretjerao... kaj s kojim pravom, pa low je čovjek koji se već godinama brine da mi imamo forum gdje možemo međusobno komunicirati i razgovarati o maketama, i sve to radi za 0 kuna. jel ti znaš koliko je to posla? ne znaš.
da se razumijemo, ja osobno nemam nikakve veze sa omf-om, nit sam nešto previše aktivan ovdje. ali kolegu low-a sam upoznao i pričao sa njim preko nekoliko puta i čovjek stvarno nije zaslužio da mu se itko obraća na ovaj način kao ti, mustang. da sam ja na tvom mjestu, javno bih se ispričao, a svoje frustracije bih otišao liječiti negdje drugdje. i inače, ovo vrijedi za sve, na svakom civiliziranom forumu članovi se drže pravila da nikad ne napišu nešto što ne bi nekome rekli u lice. dakle, ako želiš nešto reći lowu osobno, izvoli, nađi se s njim i to mu reci, i ne piši gluposti po javnom forumu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tupoljev
| | Član od: 01 Ruj 2009 | | Poruke: 353 | |
|
Upisano: Pet Lip 27, 2014 4:00 pm Naslov poruke: |
|
|
ja mislim da sam samo uljudno zatražio brisanje moga profila, ako sam nekoga negdje uvrijedio ,molim svoj citat..to da sam glup mi se ne mora govoriti to i sam znam odjava. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 30, 2014 11:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Zašto se svi sve više i više na ovom forumu ponašaju ko mala djeca, pa sunce vam žarko čemu tolike dramatizacije i prepiranja i durenja i brisanja profila. Ovo je MAKETARSKI forum, tu smo da pričamo o maketama, tu i tamo se malo zajebavamo i to je to, ne sat etike ili sabor pa da se svađamo oko svake gluposti i onda kada admin/moderator napravi svoj posao nadurimo i odemo s foruma. Dajte se ljudi uozbiljite. _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 6:51 am Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | | Zašto se svi sve više i više na ovom forumu ponašaju ko mala djeca, pa sunce vam žarko čemu tolike dramatizacije i prepiranja i durenja i brisanja profila. Ovo je MAKETARSKI forum, tu smo da pričamo o maketama, tu i tamo se malo zajebavamo i to je to, ne sat etike ili sabor pa da se svađamo oko svake gluposti i onda kada admin/moderator napravi svoj posao nadurimo i odemo s foruma. Dajte se ljudi uozbiljite. |
Slažem sa sa kolegom CCCP-om,trebali bi se svi malo ohladit.
Pozdrav Marijan. _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2014 1:59 pm Naslov poruke: |
|
|
A i vas dva dzabe( a sad i ja s vama, jbm) skrecete opet paznju na ovo. Vidis da su svi odlucili to lijepo ignorirati, cak i modovi/admini, tako je i najbolje s placipi..ma, ako neces vise biti na forumu, odi, ne postaj vise i gotovo. A ako bas zelis brisanje profila, onda PM adminu, problem rijesen. Ali neee, ajmo malo dramiti da sad svi krenu ."joooj, nemoj, moj zivot nece vise imati smisla bez tvog lika i dijela, ako ti odes odoh i ja, i cak i moji prapraprapraunuci nece biti clanovi ovog pokvarenog foruma, bacit cu se s petog kata na sesti bez tebe, kukuuu meniiii..."  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|