Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 05, 2014 9:22 pm Naslov poruke: Problem sa zračnim kistom |
|
|
....na mom kinezu kod špricanja dobijem isprekidani mlaz...pokušao sam provjeriti sve brtve i sve je u redu....ima li tko ideju zakaj se to događa... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Stu 05, 2014 9:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam imao davno taj problem na svom starom badgeru... Nisam znao kaj se događa dok nisam vidio mikropukotinu na dizni. Promijenio sam diznu i iglu i bilo je OK. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
|
Upisano: Ned Stu 30, 2014 4:46 pm Naslov poruke: |
|
|
....primijetio sam da kad špricam ide van isprekidani mlaz, a u posudicu boje mi ulazi zrak...pojavljuju se mjehurići u boji..da li možda gumica između posude i prednjeg dijela ne dihta..inače sve sam dobro očistio.. _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Stu 30, 2014 8:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni se je to znalo dešavati ako dizna nije dobro zategnuta, ili ako je otišla brtva na dizni, tako da zrak ulazi prema posudi sa bojom. Ako nemaš novu brtvu, za prvu ruku uzmi malo maskola i nanesi ga na diznu gdje ide brtva, zategni i trebalo bi biti dobro za prvu ruku |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Stu 30, 2014 10:33 pm Naslov poruke: |
|
|
zato imas Iwatu od 3000kn koja tih problema nema  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
|
Upisano: Ned Stu 30, 2014 11:00 pm Naslov poruke: |
|
|
...fakat s njom nema problema ali ovaj kinez koji služi za prajmer...sad sam sve zadihtao pa ću vidjeti.... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
|
Upisano: Pon Pro 01, 2014 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| zilkan Napisao/la: | | Meni se je to znalo dešavati ako dizna nije dobro zategnuta, ili ako je otišla brtva na dizni, tako da zrak ulazi prema posudi sa bojom. Ako nemaš novu brtvu, za prvu ruku uzmi malo maskola i nanesi ga na diznu gdje ide brtva, zategni i trebalo bi biti dobro za prvu ruku |
...puno ti hvala...tvojim savjetom riješio sam problem... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|