Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5158 | |
|
Upisano: Sub Pro 13, 2014 9:04 pm Naslov poruke: 'oldtimer group build' - powered by CRO-HOBBY |
|
|
ima vec dugo vremena da nismo neki BO/GB imali na forumu?
Jel se nekom slaze nesto? Mogli bi se nesto dogovorit, neku zajednicku temu nac, pa u novoj godini odradit to zajedno?
Rok bi mozda bio do kraja godine, tako da efektivno imamo punu godinu. Mozda bi i neku nagradu omogucili za pobjednika.
Dajte neke prijedloge, da vidimo kako disemo, koliko je ljudi uopce zainteresirano _________________

Low: poruka promijenjena dana: Čet Svi 11, 2017 10:34 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Pro 13, 2014 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam za. Nemam neku posebnu ideju / zelju pa predlozite. Imam svakakvih maketa pa cu se negdje ukopiti. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 12:08 am Naslov poruke: |
|
|
Kamioni!  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 12:25 am Naslov poruke: |
|
|
Ja sam okvirno za, ovisno o tematici  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 1:46 am Naslov poruke: |
|
|
bilo šta vezano za utrke; Gr.5,rally group B, WRC..... _________________ MAK Reoplan - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 6:41 am Naslov poruke: |
|
|
Smijem li vam ja predložiti ono što zbilja volim vidjeti a vjerujem i dosta druge vojne ekipe: us muscle cars.
Gledam onaj blesavi Counting Cars pa mi oči izlete svaki put kakvih auta imaju i što naprave. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5777 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
ja se vec dugo vremena nabrijavam na nekog starog ferrarija, pa mi meni odgovaralo ili oldtimer GB (recimo auti stariji od 30 ili 40 godina) ili european cars. po tome bi onda svatko nasao nesto za sebe, tu spadaju i grupa B ako netko zeli slagat trkalicu, spadaju i hot rodi, spadaju i muscle auti _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 1:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da je oldtimer/classic car BO odlična opcija... Zaista je opširna, a poanta BO-a je da nas je što više  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 4:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Joj ja taman započeo novu maketu. Najstarije šta imam doma je Miura ako bi bili u igri auti stariji od 30-40 god, ali nekako mi se ne sviđa imati 2 započete makete, bojim se da niti jednu neču zgotovit, ovako se natjeram prvo završit započeto da bih krenuo dalje  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 4:51 pm Naslov poruke: |
|
|
ali nekako mi se ne sviđa imati 2 započete makete, bojim se da niti jednu neču zgotovit, ovako se natjeram prvo završit započeto da bih krenuo dalje [/quote]
Bogami imaš volju, ja se već sramim koliko počnem pa ništa.
Evo baš pratim, vi sa autima se tako nekako lako dogovorite i još svi završite . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 5:06 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam za european/oldtimer/classic cars BO jer taman imam jednu jedinu ne započetu maketu koja odgovara temi!
bilo bi odlično da napokon malo aktiviramo naš dio foruma! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 5:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bruce Napisao/la: | Joj ja taman započeo novu maketu. Najstarije šta imam doma je Miura ako bi bili u igri auti stariji od 30-40 god, ali nekako mi se ne sviđa imati 2 započete makete, bojim se da niti jednu neču zgotovit, ovako se natjeram prvo završit započeto da bih krenuo dalje  |
Bruce, bar ti nemaš problema sa završavanjem maketa  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 5:40 pm Naslov poruke: |
|
|
bruce, ako bi se dogovorili i krenuli radit, rok bi bio do kraja iduce godine. tako da imas dovoljno vremena zavrsit ferrarija pa onda pocet miuru, ako nam se zelis pridruzit. a miura je odlican izbor
necu ni ja odmah pocet, imam jos jednu u radu koju bi prvo htio dovrsit, tako da ni mene ne ocekujte prije 3. mjeseca  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Ned Pro 14, 2014 6:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| tino Napisao/la: | | ja sam za european/oldtimer/classic cars BO jer taman imam jednu jedinu ne započetu maketu koja odgovara temi! |
I ja sam za nekog oldija EU ili JP produkcije. Probajmo se što prije dogovoriti. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naprijed
|
| Stranica 1/9 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|