Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ZlatkoB Administrator
 | | Član od: 29 Svi 2006 | | Poruke: 184 | | Mjesto: Zg |
|
Upisano: Pet Stu 21, 2014 12:12 pm Naslov poruke: Božić u Voćarskoj |
|
|
Božić u Voćarskoj 2014.
ZMMS - poziva sve maketare, modelare, kolekcionare , filozofe i ostale hobiste na predbožićno druženje u prostorijama Zagrebačkog maketarsko-modelarskog saveza, na adresi Voćarska 71 koje će se održati:
20.12.2014., subota od kasnih prijepodnevnih sati do sitnih noćnih.
Detalji oko vremena , dolazaka shop-ove , buvljaku, klopi, i ostalom ćemo naknadno objaviti ovdje. _________________ Pozdrav Zlatko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| big zed
 | | Član od: 27 Ožu 2006 | | Poruke: 339 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Čet Pro 04, 2014 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
evo i malo detalja oko druženja "Božić u Voćarskoj"
Prošle godine imali smo taj događaj u dva dana, petak je bio tradicionalni buvljak kolega iz MK Penkala a u subotu je bila izložba ZMMS-a a od ove godine radimo sve u jednom danu tako da će na istom mjestu biti i maketa i modela i autića .
Službeno počinjemo u 12 sati i trajemo do 18,19 ...
Svi zainteresirani za prodaju maketa i modela nek mi se jave u poruke da možemo osigurati dovoljno mjesta . Događanje će biti u velikoj i maloj dvorani mjesog odbora Voćarska , u Voćarskoj 71.
Pripremamo i kuhano vino, čaj, i nešto za prigristi
U dogovoru smo i s muzejom automobila Ferdinand Budicki, koji na taj dan ima promo vožnju Zagrebom , i čija je će zadnja stanica oldtimera biti kod nas na "Božiću u Voćarskoj " , ako bude sve po planu stižu oko 13 sati pa možete malo razgledati i metalne "starce" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2444 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 17, 2014 12:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dolazak je najavio i Tihomir Likso. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| big zed
|
Upisano: Pon Pro 22, 2014 1:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Evo samo kratko - jučer je održan prvi "Božić u Voćarskoj" i bilo je odlično. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali i pomogli u organizaciji , drago mi je da su i posjetitelji bili zadovoljni što nam daje poticaj da s tim i nastavimo dalje. Čekam neke slike pa čim dođu stavljam ih, ako netko ima neka islobodno stavi. I Vidmo se slijedeće godine na 2. "Božiću u Voćarskoj " 2015 ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| big zed
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
evo i malo slika
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 4:25 pm Naslov poruke: |
|
|
...jako lijepo proveden dan....a nešto se i odnijelo doma....P51d 1/48 tamiya...schnellboot 1/72 s-100 revell...  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 5:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Davor Napisao/la: | ...jako lijepo proveden dan....a nešto se i odnijelo doma....P51d 1/48 tamiya...schnellboot 1/72 s-100 revell...  |
Nadam se da si zadovoljan s maketama.
Ovaj S-100 nisam bio stigao provjeriti.
Sve u svemu dobar buvljak a i vino je
bilo dobro .Piknuo sam si jedan 1/72
Macchi 202. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 5:46 pm Naslov poruke: |
|
|
...kaj si mi ti to prodao...koliko sam pogledao sve je u kutiji...budem točno videl kad ga počnem raditi... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 23, 2014 5:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Davor Napisao/la: | | ...kaj si mi ti to prodao...koliko sam pogledao sve je u kutiji...budem točno videl kad ga počnem raditi... |
Yap to su moje ex makete. Sve bi ti trebalo biti u S-100
osim onog konca. Vidio si da je bilo i viška dijelova  _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|