Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Sub Pro 27, 2014 4:03 pm Naslov poruke: Aston Martin DBS Tamiya 1/24 |
|
|
Lakiran Mobihel 2k autolakom koji je onda brušen Alcladovim setom granulacije 3600-12000, te na kraju polirano. Nije savršeno ali sam zadovoljan.
Od tankoga stirena napravljena je izolacija na donjoj strani poklopca motora, zbog toga se sad ne može potpuno zatvoriti, ali i onako je bilo u planu da motor ostane otvoren.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 27, 2014 4:59 pm Naslov poruke: |
|
|
U, jeotepatak!!!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 27, 2014 5:23 pm Naslov poruke: |
|
|
odlican je, svaka cast!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Pro 27, 2014 5:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam ljubitelj bijele boje, ali to i je ovo jako dobro ispalo! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Pro 27, 2014 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
odličan je,dobro si to odradio  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Sub Pro 27, 2014 8:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro si odradija ovu maketu. Po slikama se ne vide neke veče greške. Bjela boja je zanimljiva a i zajebana za raditi. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2014 1:09 am Naslov poruke: |
|
|
jako dobro. jako jako dobro
bijela je uzas sa dovest u red, ali uspio si. jedina zamjerka je da su ti paneli mozda precrni, na bijeloj boji bi sivi bili bolji, ali tanki su pa se toliko ni ne kuzi
ali zasto nisi nacrtao i panel na prednjem odbojniku? i dio od vrata prema prednjem kotacu? sta to nije linija panela? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2014 6:47 am Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | jako dobro. jako jako dobro
bijela je uzas sa dovest u red, ali uspio si. jedina zamjerka je da su ti paneli mozda precrni, na bijeloj boji bi sivi bili bolji, ali tanki su pa se toliko ni ne kuzi
ali zasto nisi nacrtao i panel na prednjem odbojniku? i dio od vrata prema prednjem kotacu? sta to nije linija panela? |
Paneli su mi bili dosta velik problem. Kako nisam uspjevao dobiti dobro gloss podlogu, najprije sam stavio dosta debeli sloj boje, a onda i debeo sloj laka, i na kraju kad sam to pobrusio neki su paneli ostali dosta plitki, kao npr. taj između prednjih kotača i vratiju u kojem je bilo nemoguće zadržati boju. Prednji dio auta je sastavljen od dva dijela pa se vidi linija između njih i činilo mi se malo previše da je još više naglasim. Inače crne panele sam kasnije još malo "ubio" svjetlo sivim MIG washem, znam da nije savršeno ali sam zadovoljan s prvim autom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2014 11:43 am Naslov poruke: |
|
|
Za prvi auto više nego dobro  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 28, 2014 3:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemaš razloga biti nezadovoljan, maketa je odlična. Očekujemo brzo iduču , još bolju  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 2:04 am Naslov poruke: |
|
|
Uh, nije ti ovo dobro, nikako. Velika greska, stari, velika... Mislim, jes svjestan da odsda pa ubuduce, nakon ovakvog rada, bilo sta manje od perfektnog i ne gine ti opako roastanje Fantazija, frende, ostao sam ko pegla, bogami si si visoko ljestvicu postavio I to unatoc tome sto je Low ulovio par sitnica(dam lijevo yayce da bi Low, da ga vremeplovom posaljemo Van Goghu, nakon sto bi ovaj zavrsio sliku stao, pogledao, i rekao: "Jako dobro, boje su mi ok, mozda malo previse crvene, i tu ti se malo kuzi da ti je jedna dlaka s brade malo u lijevo pobjegla, i mrvicu ti se vidi spoj na okviru slike." )  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| m@nkey
 | | Član od: 18 Ruj 2012 | | Poruke: 44 | |
|
Upisano: Pon Pro 29, 2014 10:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Divota za pogledati, stvarno si si dao truda!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|