Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

stolarska stega

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Čet Velj 05, 2015 7:25 pm    Naslov poruke: stolarska stega Citiraj ovaj komentar

zanima me kako bi se to kaze na engleskom i ima li tko kakve mini ili mikro stege za preporuciti. hvala i pozdrav

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Čet Velj 05, 2015 7:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.merriam-webster.com/dictionary/carpenter%27s%20clamp

?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
vojo

Član od: 16 Kol 2006
Mjesto: Krk
PorukaUpisano: Čet Velj 05, 2015 7:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mora li baš biti stega ili su dovoljne stolaske štipaljke kakve sam ja prikazao u 'Što ste danas kupili ....' topiku?

Vojo Crying or Very sad
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
mskukan

PorukaUpisano: Čet Velj 05, 2015 8:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vojo Napisao/la:
Mora li baš biti stega ili su dovoljne stolaske štipaljke kakve sam ja prikazao u 'Što ste danas kupili ....' topiku?

Vojo Crying or Very sad

takve štipaljke, tj. slične, imam i ja, i stvarno su odlične i korisne, ali baš mi trebaju stege, jer iznad određene širine, štipaljke mi ne mogu pomoći.

hvala killa, izgleda da je prijevod dobar iako mi se činio predoslovan da bi bio točan, ali ipak je.

sad se bacam u potragu...

Natrag na vrh
mskukan

PorukaUpisano: Čet Velj 05, 2015 8:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ipak je pravilniji prijevod ratchet clamp.

Natrag na vrh
zore70split

Član od: 15 Lis 2011
PorukaUpisano: Uto Velj 10, 2015 9:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja san uzima ovakve i nisu zaista loše.Nekad ih je bilo jeftino u Bricostoreu dok nisu pošli ća
http://www.ebay.com/itm/Mini-G-Clamp-Set-Metal-Garage-Strong-Shop-Pack-Hobby-Work-Tool-Bracket-/380854386929?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item58acb0c0f1

ili možda malo solidnije ali i skuplje

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-1-2-3-4-6-or-10-Metal-Mini-G-C-Hobby-Work-Clamp-Iron-Tool-Bracket-/400443651353?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item5d3c4d3519
Natrag na vrh
mskukan

PorukaUpisano: Uto Velj 10, 2015 10:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala,

ja sam si kupio ove za probu. cijena je niska, pa cemo vidjeti. za ono sto meni treba mislim da ce posluzit

http://www.ebay.co.uk/itm/110891516033?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Natrag na vrh
zore70split

Član od: 15 Lis 2011
PorukaUpisano: Uto Velj 10, 2015 10:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja san ih isto kupova,identične je prodava zatvoreni Baumax ali kližu,daleko je to od dobroga.

Zna bi zalipit letvice,ostavit i za neko vrime zinija spoj,lipilo suho a ja bisan ka pas.
Od tada priznajem jedino stegu na navoj.
Istina,iman u radioni i savršene velike stege ovakvog tipa od Stanley-a ali mini verzije nemaju a ove kinjezare na žalost slabo drže.
Sad,za neke lakše zadatke vjerovatno će proć.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma