Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1:35 Patton

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
jastreb11

Član od: 24 Ožu 2015
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Tra 17, 2015 6:46 am    Naslov poruke: 1:35 Patton Citiraj ovaj komentar

Evo jedne slike pattona.

Ostale su jos samo sitnice za napraviti i lakiranje.
Poslikat cu ga kad sve završim.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
KuKŁiNsKi

Član od: 03 Kol 2014
Mjesto: Dežela
PorukaUpisano: Sub Tra 18, 2015 12:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ljepa osnova za neki dobar weathering (:
Natrag na vrh
jastreb11

PorukaUpisano: Ned Tra 19, 2015 12:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

KuKŁiNsKi Napisao/la:

Nije mi jasno čemu ovaj tužni smajlić. Da ste pročitali moje predstavljanje vidjeli bi ste da sam početnik u maketarstvu. Više Vas neću gnjaviti mojim radovima.

Evo slike gotovog Pattona

Natrag na vrh
XVI

Član od: 28 Kol 2012
PorukaUpisano: Ned Tra 19, 2015 3:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jastreb11 Napisao/la:
KuKŁiNsKi Napisao/la:

Nije mi jasno čemu ovaj tužni smajlić. Da ste pročitali moje predstavljanje vidjeli bi ste da sam početnik u maketarstvu. Više Vas neću gnjaviti mojim radovima.

Mislim da koleg nije mislio nista lose, nego je samo obrnio smajlic "( :" umjesto ": ).... Samo vi slikajte radove bas mi je drago da se stavljaju slike iz naseg malog pustog grada Very Happy.... Cini mi se da su vam radovi sve bolji i bolji. Sad ne znam jel maketa sjajna samo zbog slika ili je sjajna zbog laka al matirajte ju i lupite neko blato prasinu na njega i bit ce odlican Wink

XVI: poruka promijenjena dana: Ned Tra 19, 2015 5:32 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
jastreb11

PorukaUpisano: Ned Tra 19, 2015 3:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

XVI Napisao/la:
jastreb11 Napisao/la:
KuKŁiNsKi Napisao/la:

MIslim da koleg nije mislio nista zno namjerno nego je samo obrnio smajlic "( :" umjesto ": ).... Samo vi slikajte radove bas mi je drago da se stavljaju slike iz naseg malog pustog grada Very Happy.... Cini mi se da su vam radovi sve bolji i bolji. Sad ne znam jel maketa sjajna samo zbog slika ili je sjajna zbog laka al matirajte ju i lupite neko blato prasinu na njega i bit ce odlican Wink

Mislim da je do laka. Lakirao sam s alcland polumat lakom. Uživo nije tako sjajan, slikano je na otvorenom.

Sto se tiče blata i prašine to mi je još daleki pojam. Pauzirao sam od maketarstva nekih dvadesetak godina a tad sam radio avione u 1/72, tako da mi je olkop mala nepoznanica a pogotovo 1/35.
Natrag na vrh
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Tra 19, 2015 4:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jastrebe, potpuno si krivo shvatio smajlića, neki ljudi ih okrenuto stavljaju. Kuklinski ti je, dapače, dao pohvalu kako je maketa lijepo napravljena i zaslužuje weathering. Budi bez brige da je ovdje ekipa dobronamjerna, ako ti i nešto iskritiziraju, nitko te neće vrijeđati, već, dapače, kritizirati samo iz dobronamjernih razloga kako bi unaprijedio svoj rad.
Patton mi izgleda odlično, možda mala zamjerka gusjenicama, čine mi se precrvenkaste (možda griješim, ne vidim dobro) ali to sve mogu popraviti uljane boje, pigmenti i slično. Malo popravi detalje farbom na alatu (kao da ti je malo ruka pobjegla ili nisi imao dovoljno sitan kist).
Sve u svemu, fino sklopljeno i pofarbano. Sad se uhvati učenja weatheringa (filteri, washevi, pigmeti i tak to) i opleti po eksperimentiranju. I budi spreman da ćeš ponekad i usrat motku Very Happy
Natrag na vrh
jastreb11

PorukaUpisano: Ned Tra 19, 2015 4:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moja greška sad sam bolje pogledao smješka. Moje isprike kolegi forumašu.

Sad i ja vidim da su na suncu malo više crvene gusjenice inaće to je boja za hrđave gusjenice. U kući skroz drugačije izgledaju.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma