Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Monstrum
 | | Član od: 02 Tra 2015 | | Poruke: 50 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Svi 27, 2015 8:43 am Naslov poruke: Stolni kompresor |
|
|
... pozdrav ... kolege maketari molio bih savjet i preporuku u vezi kompresora ...
... naime preselio sam se iz kuće u stan, a pošto u stanu nije baš primjereno da se ronda s onim klasičnim kompresorima na 90ak db, odlučio sam se za kupnju nekog manjeg, tišeg, stolnog kompresora ...
... e sad problematika leži u tome što iskreno se ne kužim baš u razlike među kompresorima, membranski, uljni, klipni itd., a nisu mi još spojili net u stan pa nemam gdje guglat molio bih savjet gdje i kakav kupiti kompresor ...
... gledao sam tu kod nas su cijene od 600-4000kn, a uvijek je bilo pravilo "kolko para, tolko muzike", a ja bih kao i svi prošao što jeftinije, ulazim u neki cjenovni razred do 1200kn ako postoji tako šta ili ebay kupnja ...
... unaprijed zahvalan na savjetima ... _________________ "When I die bury me upside down, so the world can kiss my ass." |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Sri Svi 27, 2015 6:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| skineš motor od tog bučnog i namontiraš motot od frižidera... tako sam ja riješio problem buke u stanu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Svi 27, 2015 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Panzerfaust Napisao/la: | | skineš motor od tog bučnog i namontiraš motot od frižidera... tako sam ja riješio problem buke u stanu |
motor od bucnog je pravi elektromotor, a ''motor'' od frizidera je i motor i kompresor u jednom
od bucnog ne buci tolko motor kolko kompresor
tak da trebas maknut i motor i kompresor od bucnog, i iskoristit samo spremnik zraka i izlaznu grupu _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Sub Svi 30, 2015 10:27 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Panzerfaust Napisao/la: | | skineš motor od tog bučnog i namontiraš motot od frižidera... tako sam ja riješio problem buke u stanu |
motor od bucnog je pravi elektromotor, a ''motor'' od frizidera je i motor i kompresor u jednom
od bucnog ne buci tolko motor kolko kompresor
tak da trebas maknut i motor i kompresor od bucnog, i iskoristit samo spremnik zraka i izlaznu grupu |
to sam i mislio malo se nejasno izrazio možda  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Monstrum
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dodo
 | | Član od: 15 Tra 2015 | | Poruke: 100 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 01, 2015 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
pozz, samo da ti kazem ako se odlucis za ovaj zadnji bez dodatnog spremnika, da neces pogrijesiti. kompresor je praktican, skoro bezsuman. ja znam farbati po sat vremena od suba sa njim, malo se zagrije ali vec godinu dana radi ko ura. istina je da se cesto nakupi posudica kondezatom i da za ovakvih toplijih dana ju trebas odsarafiti na kraju rada i ocistiti, ali ja sam zadovoljan. i ako imas onaj in line filter za flagu, preporucio bi ti to. izbor je na tebi. uzivaj _________________ Tamam Shud |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Monstrum
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|