Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Stolni kompresor

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Monstrum

Član od: 02 Tra 2015
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Sri Svi 27, 2015 8:43 am    Naslov poruke: Stolni kompresor Citiraj ovaj komentar

... pozdrav ... kolege maketari molio bih savjet i preporuku u vezi kompresora ...

... naime preselio sam se iz kuće u stan, a pošto u stanu nije baš primjereno da se ronda s onim klasičnim kompresorima na 90ak db, odlučio sam se za kupnju nekog manjeg, tišeg, stolnog kompresora ...

... e sad problematika leži u tome što iskreno se ne kužim baš u razlike među kompresorima, membranski, uljni, klipni itd., a nisu mi još spojili net u stan pa nemam gdje guglat molio bih savjet gdje i kakav kupiti kompresor ...

... gledao sam tu kod nas su cijene od 600-4000kn, a uvijek je bilo pravilo "kolko para, tolko muzike", a ja bih kao i svi prošao što jeftinije, ulazim u neki cjenovni razred do 1200kn ako postoji tako šta ili ebay kupnja ...

... unaprijed zahvalan na savjetima ...
Panzerfaust

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Reich Istra
PorukaUpisano: Sri Svi 27, 2015 6:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

skineš motor od tog bučnog i namontiraš motot od frižidera... tako sam ja riješio problem buke u stanu
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Sri Svi 27, 2015 6:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Panzerfaust Napisao/la:
skineš motor od tog bučnog i namontiraš motot od frižidera... tako sam ja riješio problem buke u stanu

motor od bucnog je pravi elektromotor, a ''motor'' od frizidera je i motor i kompresor u jednom
od bucnog ne buci tolko motor kolko kompresor
tak da trebas maknut i motor i kompresor od bucnog, i iskoristit samo spremnik zraka i izlaznu grupu
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Panzerfaust

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Reich Istra
PorukaUpisano: Sub Svi 30, 2015 10:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
Panzerfaust Napisao/la:

motor od bucnog je pravi elektromotor, a ''motor'' od frizidera je i motor i kompresor u jednom
od bucnog ne buci tolko motor kolko kompresor
tak da trebas maknut i motor i kompresor od bucnog, i iskoristit samo spremnik zraka i izlaznu grupu

to sam i mislio malo se nejasno izrazio možda Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Monstrum

PorukaUpisano: Pon Lip 01, 2015 11:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam mislio možda nešto ovako ...

http://www.ebay.com/itm/New-Portable-Airbrush-Compressor-kit-Dual-action-airbrush-makeup-tattoo-AC05B30K-/271758458323?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f4610fdd3

http://www.ebay.com/itm/New-Precision-Dual-Action-AIRBRUSH-AIR-COMPRESSOR-KIT-SET-Craft-Cake-Hobby-Paint-/280969207168?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416b11dd80

http://www.ebay.com/itm/Mini-Airbrush-Compressor-With-Tank-AS186-Kit-1-/110827972753?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19cddca891

http://www.ebay.com/itm/Mini-Airbrush-Compressor-Kit-AS18-2-Kit-1-/111186327623?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19e338b847

... ako netko ima pozitivnih ili negativnih iskustava
Dodo

Član od: 15 Tra 2015
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Lip 01, 2015 3:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozz, samo da ti kazem ako se odlucis za ovaj zadnji bez dodatnog spremnika, da neces pogrijesiti. kompresor je praktican, skoro bezsuman. ja znam farbati po sat vremena od suba sa njim, malo se zagrije ali vec godinu dana radi ko ura. istina je da se cesto nakupi posudica kondezatom i da za ovakvih toplijih dana ju trebas odsarafiti na kraju rada i ocistiti, ali ja sam zadovoljan. i ako imas onaj in line filter za flagu, preporucio bi ti to. izbor je na tebi. uzivaj
Monstrum

PorukaUpisano: Pet Lip 05, 2015 11:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

naručio sam si ovo http://www.ipo-tools.hr/airbrush-kompresor-as186a-s-kucistem
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma