Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| JŽ
| | Član od: 15 Lip 2015 | | Poruke: 186 | |
|
Upisano: Pon Stu 23, 2015 10:37 pm Naslov poruke: Yugo Sabre restauracija |
|
|
To je Fujimijeva maketa preradzena na JRV verziju. Nije odlična ali je mislim, da još uvjek najbolja opcija u 1:72.
1. verzija sa Vallejo akril metalizerima:
Nije mi bio uvjerljiv kao NMF pa je isao u pranje...
2. verzija u kamuflaži:
Pošto je ova maketa jako rjetka zanima me koja je bolja opcija u 1:48. Academy ili Hasegawa?
Josip _________________ Live and let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markica
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 311 | | Mjesto: Vaterland |
|
Upisano: Pon Stu 23, 2015 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Dajem glas za Hasegawu a i bila js dostupna u nekadašnjem LOMu za 130 kuna. Možda uleti koji u oglasima _________________ Murphy says: the light at the end of the tunnel is always the headlight of an incoming train! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Stu 23, 2015 11:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Više mi se sviđa maskirni!
U 1/48 i Hasegawa i Academy su dobre makete i nećeš pogriješiti ni s jednom od njih. Academy je jeftiniji i dobiju se mogućnost otvorenih mitraljeza na nosu, kompletan motor s kolicima za zadnji dio trupa, pa tko ga želi otvarati Academy je bolja opcija.
Evo mog Academija usred ovog topica sastavljenog negdje na prelazu u novi milenij
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=16554&start=0 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2447 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 24, 2015 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
Prije nekoliko godina sam i ja složio Hasegawu u 1/48 i nema problema sa slaganjem, lijepo je ugravirana, a jedino je kokpit sirov.
Što se tiče 11011, aerodinamičke "peraje" na napadnim rubovima oba krila nisu bili crvene boje već u boji kamuflaže, a natpis Galeb je bio i s desne strane kao i na svih ostalih 10-ak Sabreova koji su nosili te natpise. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| JŽ
| | Član od: 15 Lip 2015 | | Poruke: 186 | |
|
Upisano: Uto Stu 24, 2015 11:02 am Naslov poruke: |
|
|
E to ti dođe kada vjeruješ LiftHere uputstvima. A i Galeb je bio samo za desnu stranu. _________________ Live and let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|