Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Duka
 | | Član od: 03 Velj 2008 | | Poruke: 49 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Stu 23, 2015 8:45 pm Naslov poruke: Ho 229 A-4 1/72 |
|
|
Maketa predstavlja avion iz sklopa JG 77 koji je bio stacioniran u sjevernoj Francuskoj tijekom jeseni 1947. g.
Kao što svi znamo, nakon Sporazuma iz Mote Casina, Velika Britanija je napustila Bliski istok i Afriku te je zbog gubitka večine svojih kolonija tijekom 1945-1946 ostala izolirana. Međutim, čak i tako znatno oslabljena nastavila je s agresivnom retorikom. Zbog povreda zračnog prostora Francuske od strane Britanskih Gloster Gladiatora u proljeće 1947. pojavila se potreba za pojačanom prisutnošću Reicha na tim prostorima pa su JG 1, JG 27 i JG 77 poslani kako bi patrolirali granicom.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Uto Stu 24, 2015 8:28 am Naslov poruke: |
|
|
Iskreno, meni je ovaj tvoj horten najkorektnije i najljepše odrađen. Stvarno ne znam zašto ga nitko ne komentira. Možda je presavršen? _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| JŽ
| | Član od: 15 Lip 2015 | | Poruke: 186 | |
|
Upisano: Uto Stu 24, 2015 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
Previše ih ima najedanput a ovaj je nekako "najobičniji". _________________ Live and let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 24, 2015 11:39 am Naslov poruke: |
|
|
Vrlo dobro napravljena maketa. Obzirom da je what if projekt ima i umjetničke slobode u bojanju i označavanju... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Uto Stu 24, 2015 11:44 am Naslov poruke: |
|
|
Slažem se. Jako dobro napravljena maketa. Na ovim closeup fotkama se vide neke greške, ali na ovim udaljenim mi baš izgleda uvjerljivo.
Uglavnom sviđa mi se. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|