Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| danijel
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 66 | | Mjesto: Veliko Trgovišće |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 1:36 am Naslov poruke: Izrađujem decale |
|
|
Ekipa, izrađujem decale u svim veličinama i bojama:
a) digitalnim laserskim printerom
b) sitotiskom (postoje stanovita ograničenja po pitanju nijansi boja)
Cijena decala se utvrđuje individualno za svaku narudžbu, a ovisi o složenosti grafičke pripreme i utošku materijala.
Detaljnije na PP. _________________ Tesla je mrtav, Einstein je mrtav, a ni ja se ne osjećam baš bogzna kak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 1:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Fino,cestitam, siguran sam da ces imati musterija , Jel tvoj dekal papir? _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 3:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Napokon netko,to sam već tražio na oglasima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 3:47 pm Naslov poruke: dekali |
|
|
PM otisao... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedi
 | | Član od: 12 Sij 2013 | | Poruke: 162 | | Mjesto: Nürnberg, DE |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 4:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dečki nije da mu radim reklamu, ali sam se osobno uvjerio u mnogo njegovih radova (gotovih decala na modelima u 1/87 mjerilu, prvenstveno na busevima), i grafička obrada i decali su odlični. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 7:19 pm Naslov poruke: danijel |
|
|
Pozdrav!
Imam pitanje u vezi oglasa za izradu dekala. Da li vrsite uslugu kompletne izrade dekala ili samo printanja? (da vam se dostave nacrtani dekali)
Konkretno zanimaju me dekali za hrvatski Canadair 1/72. Prvenstveno grb, a ukoliko je moguce i brojevi i rondele.
LP
Nino |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dog
 | | Član od: 17 Stu 2006 | | Poruke: 564 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 10:00 pm Naslov poruke: Re: danijel |
|
|
| Gak Napisao/la: | Pozdrav!
Imam pitanje u vezi oglasa za izradu dekala. Da li vrsite uslugu kompletne izrade dekala ili samo printanja? (da vam se dostave nacrtani dekali)
Konkretno zanimaju me dekali za hrvatski Canadair 1/72. Prvenstveno grb, a ukoliko je moguce i brojevi i rondele.
LP
Nino |
Uzeo si mi riječ iz usta...ako se to realizira i ja bih kupio jedan set. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1300 | |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 10:27 pm Naslov poruke: Re: danijel |
|
|
| dog Napisao/la: | | Gak Napisao/la: | Pozdrav!
LP
Nino |
Uzeo si mi riječ iz usta...ako se to realizira i ja bih kupio jedan set. |
I ja  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Sij 28, 2016 11:58 pm Naslov poruke: Re: danijel |
|
|
| Gak Napisao/la: | Pozdrav!
LP
Nino |
Inace, mislio sam da sam ovo poslao kao PM, ali eto dobro da je objavljeno jer se jos ljudi prepoznalo...
Morat cu bit pazljiviji s ovim  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 885 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Pet Sij 29, 2016 12:22 am Naslov poruke: |
|
|
Tu još jedan kanader  _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| danijel
|
Upisano: Pet Sij 29, 2016 4:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav, ekipa.
Vidim, nakupilo se preko 500 pregleda mog oglasa u samo par dana, a i PP inbox sam nekoliko puta morao prazniti.
Ovdje vidim prilično vas interesiraju decali za Canadaira, i mislim da to neće biti problem napraviti. Gak je rekao da će pripremiti slike i to bude išlo, samo moram vidjeti grafičke mogućnosti, što i kako.
Na PP sam dobio puno upita za izradu raznih decala i mislim da ću morati otvoriti jedan topic i objasniti što to točno mogu, a što ne mogu izvesti. Možda sam i ja kriv što sam napisao da mogu "Sve boje" i forme, ali postoje ograničenja, pa ću to kroz tutorial pokušati dočarati problematiku.
Pozdrav.
danijel. _________________ Tesla je mrtav, Einstein je mrtav, a ni ja se ne osjećam baš bogzna kak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| danijel
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|