Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ruski kamioni

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1991. na dalje
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
truckmodell

Član od: 24 Svi 2015
PorukaUpisano: Sub Velj 06, 2016 9:12 pm    Naslov poruke: Ruski kamioni Citiraj ovaj komentar

Hi

Ja sam ovdje otvorio ovo temu tako da ako smeta i ako nije na pravom mjestu je skidajte.
Kad smo još bili Jugoslavija imali smo i Ruske kamione i zato vas pitam za informacije o tome, dali postoje gdje na Hrvatskom ruski kamioni zbog maketa. Možejo biti u kakvom muzeju, vojni odpad,.......
Ja tražim MAZ, Zil, Ural, Kraz može i Tatra...

David
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Velj 07, 2016 1:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pogledaj ovu temu: ZiL-131 u JNA i HV
Brommann

Član od: 05 Velj 2006
Mjesto: Bukovčak Hügel
PorukaUpisano: Ned Velj 07, 2016 9:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vukovarski MAZ

http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=5833&postdays=0&postorder=asc&highlight=vukovar&start=15
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
truckmodell

Član od: 24 Svi 2015
PorukaUpisano: Ned Velj 07, 2016 10:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hi

Svaka čast.....u Vukovar moram iči samo neznam kako ču doči do Zemunika jer znam da je tamo aeroport. Ja i tamo u Sukošan hodam na more pa nisam znao za ovo.
Hvala momci.
Natrag na vrh
vrsa

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: all over the place
PorukaUpisano: Ned Velj 07, 2016 12:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

truckmodell Napisao/la:
Hi

Svaka čast.....u Vukovar moram iči samo neznam kako ču doči do Zemunika jer znam da je tamo aeroport. Ja i tamo u Sukošan hodam na more pa nisam znao za ovo.
Hvala momci.

DAkle u Vukovar možeš otić kad očeš jer je to muzej (samo ne vikendom hahaha ja poljubio vrata u subotu), ali u Zemunik nečeš moći uči jer je aktivna vojna baza (bar ovaj dio koji tebe zanima).
U Zemunik možeš doći samo na Otvoreni dan. To bude ili dan HRZ-a to je mislim 12. mjesec ili na dan Oluje 5.8. ako bude Otvoreni dan tada. Ja sam na dan Oluje išao i slikao. Ima Ural APA, Tatra, Zil, FAP itd...

Također ruskih vojnih kamion ima još i na Pleesu koji je također aktivna vojna baza. Situacija slična kao u Zemuniku.
MAK REOPLAN - Split
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1991. na dalje Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma