Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| truckmodell
| | Član od: 24 Svi 2015 | | Poruke: 51 | |
|
Upisano: Sub Velj 06, 2016 9:12 pm Naslov poruke: Ruski kamioni |
|
|
Hi
Ja sam ovdje otvorio ovo temu tako da ako smeta i ako nije na pravom mjestu je skidajte.
Kad smo još bili Jugoslavija imali smo i Ruske kamione i zato vas pitam za informacije o tome, dali postoje gdje na Hrvatskom ruski kamioni zbog maketa. Možejo biti u kakvom muzeju, vojni odpad,.......
Ja tražim MAZ, Zil, Ural, Kraz može i Tatra...
David |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1986 | |
|
Upisano: Ned Velj 07, 2016 1:46 am Naslov poruke: |
|
|
Pogledaj ovu temu: ZiL-131 u JNA i HV _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| truckmodell
| | Član od: 24 Svi 2015 | | Poruke: 51 | |
|
Upisano: Ned Velj 07, 2016 10:14 am Naslov poruke: |
|
|
Hi
Svaka čast.....u Vukovar moram iči samo neznam kako ču doči do Zemunika jer znam da je tamo aeroport. Ja i tamo u Sukošan hodam na more pa nisam znao za ovo.
Hvala momci. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Ned Velj 07, 2016 12:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| truckmodell Napisao/la: | Hi
Svaka čast.....u Vukovar moram iči samo neznam kako ču doči do Zemunika jer znam da je tamo aeroport. Ja i tamo u Sukošan hodam na more pa nisam znao za ovo.
Hvala momci. |
DAkle u Vukovar možeš otić kad očeš jer je to muzej (samo ne vikendom hahaha ja poljubio vrata u subotu), ali u Zemunik nečeš moći uči jer je aktivna vojna baza (bar ovaj dio koji tebe zanima).
U Zemunik možeš doći samo na Otvoreni dan. To bude ili dan HRZ-a to je mislim 12. mjesec ili na dan Oluje 5.8. ako bude Otvoreni dan tada. Ja sam na dan Oluje išao i slikao. Ima Ural APA, Tatra, Zil, FAP itd...
Također ruskih vojnih kamion ima još i na Pleesu koji je također aktivna vojna baza. Situacija slična kao u Zemuniku. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|