Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
Upisano: Uto Svi 24, 2016 4:37 pm Naslov poruke: Wildcat FM2 1/72 HobbyBoss |
|
|
Još jedna maketa iz klupske zalihe Bila je malo započeta, pa sam uzeo da je završim. Standardna HB maketa: rasklop pojednostavljen (iako uklapanje nije bilo baš sjajno), detalji kokpita, motora i stajnog trapa potpuno uprošćeni i proizvoljni, propeler omašen, dosta drugih grešaka u tačnosti, koje uglavnom nisam ispravljao...
Rađeno uglavnom out-of-box, osim par detalja u kokpitu i par sitnih dorada. Boja je Humbrol 77. Weathering slikarski pigmenti i akvarel olovke. Wash suvi pasteli. Završni lak miks Humbrol matt cote i Satin cote + kap bijele boje.
Sve u svemu, još jedna maketa za vježbu i pripremu za ozbiljnije projekte.
 _________________ To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kurfurst
 | | Član od: 28 Pro 2014 | | Poruke: 571 | | Mjesto: Split-Kamen |
|
Upisano: Uto Svi 24, 2016 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako zanimljiv, ali što predstavlja ta djetelina ? _________________ U radu: brate svaśta
U maketarstvu nije bitno čime si to napravio nego kako to izgleda! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
|
Upisano: Uto Svi 24, 2016 9:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala Pretpostavljam da je djetelina oznaka eskadrile, inače je eskadrila VC93 sa nosača Petrof Bay.
Jedno pitanje za poznavaoce: zna li neko koje boje je unutrašnjost stajnog trapa? Ja nisam našao podatak za to, pa sam farbao u neku svijetlo sivu (skoro bijelu)... na drugom forumu sam dobio informaciju da bi mogla biti tamno plava ili interior green možda... ako neko zna tačno, neka napiše, jer to mogu lako popraviti (stajni trap nije zalijepljen). _________________ To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1355 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Svi 24, 2016 11:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sneni Napisao/la: | Hvala Pretpostavljam da je djetelina oznaka eskadrile, inače je eskadrila VC93 sa nosača Petrof Bay.
Jedno pitanje za poznavaoce: zna li neko koje boje je unutrašnjost stajnog trapa? Ja nisam našao podatak za to, pa sam farbao u neku svijetlo sivu (skoro bijelu)... na drugom forumu sam dobio informaciju da bi mogla biti tamno plava ili interior green možda... ako neko zna tačno, neka napiše, jer to mogu lako popraviti (stajni trap nije zalijepljen). |
Mislim da su kutije stajnog trapa gloss sea blue kao i ostatak aviona ,tako je bar na hellcatu  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|