Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Moky
 | | Član od: 15 Lis 2007 | | Poruke: 278 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Uto Svi 31, 2016 9:37 pm Naslov poruke: su-15a 1;72 |
|
|
Pozdrav svima. Prošlo je dosta vremena od zadnjeg stavljanja slika pa da se malo aktiviram.
Riječ je o Trumpetirovoj maketi SU-15A,maketa je savršena za sklapanje gotovo bez kitanja.Malo kita je upotrebljeno kod spoja konusa i trupa jer je nos stavljen resinski,ostalo je OOB.Farbanje Alkladom Polished Aluminijum.Sve u svemu dobra maketa koja ne iziskuje previše truda.
 _________________ Rusi su ZAKON ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Svi 31, 2016 10:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sviđa mi se |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 31, 2016 10:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Lajkam
Jedino mi se čini da ti ova tamno siva
na vrhu vertikalca nije dobro legla. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kurfurst
 | | Član od: 28 Pro 2014 | | Poruke: 571 | | Mjesto: Split-Kamen |
|
Upisano: Uto Svi 31, 2016 10:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne znam jeli dobar jer ne znam ništa o hladnoratovskim avionima, ali znam da mi se jako sviđa! Baš moćan  _________________ U radu: brate svaśta
U maketarstvu nije bitno čime si to napravio nego kako to izgleda! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 31, 2016 11:13 pm Naslov poruke: |
|
|
....metalni avioni su jako zahtjevni jer se na njima vidi svaka greška u pripremi bojanja....i sam sad na slikama možeš vidjeti gdje si pogriješio...bilo bi dobro da si neke panele obojao tamnijom metalnom bojom...obično kod metalnih aviona paneli se razlikuju u nijansama...predlažem ti za ubuduće da prije završnog bojanja naneseš neki temelj koji bi ti sugerirao greške koje će se pojaviti kod završnog bojanja...svaka nova maketa bit će novo iskustvo...  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5407 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 01, 2016 2:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni se sviđa! Reci jel se to meni ćini ili si probao napraviti nekakvu shemu, jel primjećujem velike nepravine plohe tamnijeg i svjetlijeg aluminija ,to mi zgleda baš fora....  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Moky
|
Upisano: Sri Lip 01, 2016 5:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Meni se sviđa! Reci jel se to meni ćini ili si probao napraviti nekakvu shemu, jel primjećujem velike nepravine plohe tamnijeg i svjetlijeg aluminija ,to mi zgleda baš fora....  |
Ma ne to je samo od odsjaja..nije slikano u baš idealnim uslovima pa se zavisno kako pada svjetlo negdje više sjaji... _________________ Rusi su ZAKON ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
Upisano: Sri Lip 01, 2016 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično izgleda, bravo, volim ovaj avion, metalni finiš mi se jako sviđa. Nisam siguran da je ta rana varijanta imala nosače za R-60, mada je lako moguće da su ih dobili nakon neke modernizacije. Takođe, nisam siguran za boju radoma, ali moguće da bi trebala zelena.
Da ne pomisliš da su ovo neke zamjerke... rad je odličan i drago mi je da čujem da se dobro uklapa, jer sam baš nekidan nabavio TM verziju, isto Trumpeter. _________________ To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Moky
|
Upisano: Sri Lip 01, 2016 9:04 pm Naslov poruke: |
|
|
imam ja i TM verziju ali čeka bolje dane...povrjedio sam ruku i zasad nemogu ništa raditi _________________ Rusi su ZAKON ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| White Tiger
 | | Član od: 08 Lip 2015 | | Poruke: 111 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Lip 02, 2016 4:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne kuzim se bas u avione, pogotovo ne mlažnjake, ali ovo mi se fakat sviđa svaka čast _________________ Eni 20, Osijek
Maketarstvom se bavim od zime 2014. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|