Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Stu 30, 2014 11:18 pm Naslov poruke: |
|
|
...a ja sam mislio da je brodove problem raditi...a kad ono...  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špar
 | | Član od: 25 Lis 2013 | | Poruke: 87 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Pro 01, 2014 5:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | Špar Napisao/la: | | dog Napisao/la: | | Puno sreće u Bugarskoj. |
Gdje je zapelo da nam Roland više ne postuje svoj rad na l,etoile.? |
radi on bez brige. Ja sam onaj koji u njegovo ime posta slike, ali od kad smo pokrenuli RS Finemodels imamo sve manje i manje vremena |
Šteta jer postavljene slike na fejsu stoje neko vrijeme pa ih treba tražiti a ovako ostaje kao cjelina u radu,nagrada majstoru. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dalibor
| | Član od: 22 Stu 2010 | | Poruke: 649 | |
|
Upisano: Pon Pro 01, 2014 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
evo ga ludjak opet brusi nešto  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Pon Pro 01, 2014 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Imam par pitanja za Rolanda.
1- termatol gdje se može nabaviti?
2 . Jesi cijeli trup zapekao na 80 C ili samo gornju oplatu. 8(palubu)? _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Uto Ruj 06, 2016 3:21 pm Naslov poruke: |
|
|
evo friških vijesti
Sa svjetskog prvenstva u Rusiji, Kalinjingrad
Za L'Etoile Roland je dobio 90 bodova i srebro u C1 kategoriji
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Uto Ruj 06, 2016 3:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Majko draga kakva konkurencija. Ovdje se samo pojaviti je vise nego cast, a da ne govorim o osvajanju bilo cega
Siguran sam da ce Roland dobiti jos medalja, bilo bi zasluzeno. _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dog
 | | Član od: 17 Stu 2006 | | Poruke: 564 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Sri Ruj 07, 2016 3:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Čestitke našim natjecateljima....zanima me dali su otišli gore samostalno ili u organizaciji saveza brodomaketara ili CTK.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sri Ruj 07, 2016 3:21 pm Naslov poruke: |
|
|
e za to pričekati kad se vrate
A Roland iščekuje ocjene za njemu najbitniju kategoriju u kojoj su Alert i Pegasus, a ima i Warspite u trci. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Roland
 | | Član od: 11 Kol 2013 | | Poruke: 404 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Pet Ruj 09, 2016 5:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Sam put na svijetsko prvenstvo bio je izuzetno neizvjestan savez je platio članarinu navigi 1.000€ za dvije godine unazad inače nema nastupa platili su meni kamper za 10 dana jer avionski transport bi bio preskup hranu plaćam sam kao i troškove putovanja koji nisu baš tako mali sam ulazak u Russiju tj izlazak iz Poljske bio je prava drama 4 sata su me maltretirali poljaci iako sam imao uredno sve vize i papire tj putovnice za brodove i atakarnet tj privremeni uvoz i izvoz iz Russije kada sam mislio da je najgore prošlo onda su me još četiri sada držali na Ruskoj granici u 4 ujutro smo tek krenuli za Kaliningrad tako da smo na takmičenje došli direktno...
Šta se tiče Alerta i Pegasusa osvojio sam 2 zlata sada je još samo ostao Warspite za ocijenit... _________________ pozdrav ROLAND |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|