Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Moj prvi kompletni model Tiger I Academy

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Svarc

Član od: 24 Sij 2017
PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2017 8:32 pm    Naslov poruke: Moj prvi kompletni model Tiger I Academy Citiraj ovaj komentar

Pozdrav ekipa

Evo objavljujem slike svoje prve povratničke makete nakon 18 godina pauze. Prvi puta da se susrećem sa bojanjem. Završen je prije 3 godine. Na njemu sam se učio i sad kad sam već popravio tehnike ne želim ga namjerno dirati, nek ostane takav da se može vidjeti napredak u nadolazečim radovima.

Sama maketa je 1/35 Tiger I od Academy mid/late verzija. Ima i kompletnu unutrašnjost. Na žalost cijev topa i gusjenice su bile jako loše kvalitete, top zbog šava i jajastog presjeka a gusjenice zbog gume s kojih se skroz odvajala boja pa sam naručio after market zamjene. Metalni top i gusjenice. Na zadnjoj slici su metalne gusjenice.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2017 9:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dooobar! Sve mi se sviđa. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2017 11:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slažem se , vrhunski. Weathering & oštećenja odlični. Jedino mi se čini da desni dekal (križ) ima silvering ... možda grješim .

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Sij 26, 2017 2:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Najs ,najs godine čekanja do prve obojene makete od tebe načinili odličnog maketara! Smile
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma