Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/35 Trumpeter KV-2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
RonBurgundy

Član od: 15 Sij 2015
Mjesto: Krapina/Zagreb
PorukaUpisano: Sub Velj 04, 2017 3:30 pm    Naslov poruke: 1/35 Trumpeter KV-2 Citiraj ovaj komentar

Bok ekipa,

da i ja nešto stavim nakon dužeg vremena. Sastavio sam ga odavno i pospremio u kutiju, ali prije neki tjedan sam odlučio da ga završim jer ih stvarno imam previše za završit (još 5-6 komada koji čekaju boju i/ili prljanje). Ništa pretjerano, chipping jedva da se vidi, ova ruska zelena sve sakrije praktički, tako da sam i wash popravljao sa tamnijom smeđom. Pošto je rus, mora biti sav u blatu. Nije neko remek djelo, sigurno bi se dalo još toga popravit/nadodat, ali kakav je takav je. Za mene čist okej. Komentari, kritike, pohvale, sve prihvaćam Smile

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Velj 04, 2017 6:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako dobro, mora biti blata, to se porazumjeva Very Happy !
Pitanje: što nisi stavio kakave dekale, bilo ih je sa svakakvih "zgodnim" natpisima???
RonBurgundy

PorukaUpisano: Sub Velj 04, 2017 6:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala, hvala.
Odgovor: Jednostavno, htio sam ga bez ikakvih oznaka Smile
Natrag na vrh
vojo

Član od: 16 Kol 2006
Mjesto: Krk
PorukaUpisano: Sub Velj 04, 2017 8:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

RonBurgundy Napisao/la:
Hvala, hvala.
Odgovor: Jednostavno, htio sam ga bez ikakvih oznaka Smile

Je, ali da nema užad za vuču nije logično - tim više što sovjetski motori baš nisu bili jako pouzdani pa ih je često trebalo vući ....

Inače maketu si napravio super, vrlo realno i uvjerljivo. Bravo

Vojo Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
RonBurgundy

PorukaUpisano: Sub Velj 04, 2017 8:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala g. Vojo.
Da, skužio sam nakon fotkanja da sam ostavil sajle sastrane u kutiji xD
Bit će popravljeno sutra Very Happy
Natrag na vrh
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2017 4:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

KV-2, koliko god da je ružan, kad ga vidim gotovog, ne može mi ne biti lijep. Lijep rad Smile

Živio

Ilija
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
RonBurgundy

PorukaUpisano: Čet Velj 09, 2017 3:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zilkan Napisao/la:
KV-2, koliko god da je ružan, kad ga vidim gotovog, ne može mi ne biti lijep. Lijep rad Smile

Živio

Ilija

Meni baš i nije nešto pretjerano ružan, dapače, čak mi je među dražim. Možda zbog World of Tanks.

vojo Napisao/la:
Je, ali da nema užad za vuču nije logično - tim više što sovjetski motori baš nisu bili jako pouzdani pa ih je često trebalo vući ....

Inače maketu si napravio super, vrlo realno i uvjerljivo. Bravo

Vojo Very Happy

Popravljeno Smile

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma