Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Ožu 05, 2017 6:54 pm Naslov poruke: AT-T JNA |
|
|
AT-T, artiljerijski traktor. Nalazim ovo vozilo na spiskovima opreme JNA. Ima li ko možda fotku, ne uspijevam naći ništa kod sebe ni na netu. Znam da je bilo verzija za kopanje rovova ali ovo ne nalazim. Hvala svakako.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | | Član od: 03 Svi 2006 | | Poruke: 854 | |
|
Upisano: Ned Ožu 05, 2017 7:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Isprike, posto je vec rijec o istoj kategoriji vozila ubacio bih se s pitanjem o kojoj se verziji /tipu radi na ovoj fotki:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Ožu 05, 2017 7:54 pm Naslov poruke: |
|
|
AT-T mi gra mi i JNA i HV, namjeravam staviti da vuče M-46 top. Stajaće , fala bogu, u kutijama godinama ali jače je to od mene pa neka imam. Jbe me se više, predao sam se po pitanju toga davno.
Ima i luđe, našao sam na Srpskom oklopu fotku iz 50-tih, YA-12 kasnija verzija vuče Njemca 88 mm!!! Za vozilo sam siguran, samo se još mislim jesam li za top u pravu. Glupo mi ovdje okačit fotku, skinio sam je od tamo. Volim artiljerijske traktore i labudice u kombinaciji sa "stvarnim" oružjem. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|