Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 09, 2019 6:35 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja sam danas obavio primopredaju i jako sam zadovoljan. Komunikacija na razini, sve je bilo kao po dogovoru  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ibritvec
 | | Član od: 31 Lis 2018 | | Poruke: 12 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Svi 10, 2019 1:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam jucer narucio nesto pribora i boja od Humbrola i AK pa cemo vidjeti...tom prilikom pregledao sam ponudu i cijene mi se cine prilicno dobrim...jedino bih volio da se moze placate pay palom, a ne direktno na racun... _________________ IvicaB |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| YSub
| | Član od: 09 Lis 2006 | | Poruke: 222 | |
|
Upisano: Pet Svi 10, 2019 5:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas obavio primopredaju. Sve štima, pohvaljujem  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dodo
 | | Član od: 15 Tra 2015 | | Poruke: 100 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 13, 2019 2:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam osobno gospodina koji radi na toj stranici, i zarada mu nije u interesu, nego omoguciti nama koji se bavimo maketama, bogat izbor i pristupacnost istima. Vec sam kupovao neke makete od njega i sve same pohvale..
Pozz _________________ Tamam Shud |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fredi
 | | Član od: 21 Stu 2017 | | Poruke: 99 | | Mjesto: Sombor |
|
Upisano: Pon Svi 13, 2019 7:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Takodje pozitivno iskustvo za razliku od drugih online prodavaca u HR. Brza isporuka a ne cekanje i po meserc dana kao kod drugih. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Horton
| | Član od: 06 Pro 2009 | | Poruke: 45 | |
|
Upisano: Čet Svi 16, 2019 10:06 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja sam "ponešto" naručio...samo pohvale za Darka..vrlo ugodno iskustvo..sve brzo dogovoreno i obavljeno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ninoslav
 | | Član od: 03 Ožu 2010 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Maynooth,Ireland |
|
Upisano: Pet Svi 17, 2019 7:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i ja nakon dugo,dugo vremena sam naručio novi model(trebalo mi vremena da potrošim stare zalihe maketa) i odlučih se za probu naručit iz ovog shop-a i mogu reći da obečavajuće zvuči kad dobiš 3-4 mail-a od gosp.Davora i sve detalje(ažurirane) onak iscrpno o toj naruđbi a radi se samo o jednom modelu.Fakat pohvalno.
Jedino mi nije jasno u svezi onih loyalty bodova a to ču vjerovatno kad stigne model poslat upit u svezi toga što sa tim.  _________________ CCCP
https://www.facebook.com/TanksAndArmouredVehicles |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Svi 20, 2019 3:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Trgovac koji se trudi izaći kupcima u susret i svaki dogovor ili korekciju učini brzo i pošteno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fredi
 | | Član od: 21 Stu 2017 | | Poruke: 99 | | Mjesto: Sombor |
|
Upisano: Uto Svi 21, 2019 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ima novosti RB-metalurgija po narudzbi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pacman69
 | | Član od: 02 Lip 2008 | | Poruke: 296 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Pon Lip 03, 2019 2:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Naručena roba došla super brzo, a način pakiranja posebno pohvaljujem.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 05, 2019 10:06 am Naslov poruke: |
|
|
Naručio, platio, preuzeo i dogovorio nove poslove. Sve obavljeno brzo. Svaka čast Darku!!!
Ovakvo nešto nam je trebalo u HR!. Vidim da su sada i shopovi iz susjednih zemalja počeli drastično spuštati cijene i omogućavati kupcima da naručuju bilo što bez obzira da li to imaju u ponudi ili ne.
I zbog toga svaka čast Darku! Pokazao je da se može...
Od sada prvo naručujem kod njega a ako on nešto nema, pokušati ću kod drugih! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Lip 05, 2019 11:38 am Naslov poruke: |
|
|
| Istina..jako se trudi i odlične su mu cijene..I Cro hobby je isto korektan ,na sreću ne poklapaju im se previše artikli.Tu su i igrači za ebay trgovinu koji pomažu u nabavi.Bitno je samo manjim ili većim naudžbama održimo na poslovnom životu kako ne bi naručivali izvana,skuplje uz toplo-hladnu carinsku matematiku.Kriza je,nema se novca,makete i pribor nisu jeftini ali dobro je što ima entuzijasta koji su zagrizli u riskantan posao.Ja osobno sam uvijek imao neki strah od internet plaćanja računa pa mi je ovako lakše,uplatim u kunama u banci i čekam.Pohvale za trud. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2019 12:03 am Naslov poruke: |
|
|
| Nisam još naručio, nema se love trenutno, al definitivno hoću. Zanima me, kolko treba maketama da stignu? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shadowotaku
| | Član od: 13 Pro 2015 | | Poruke: 83 | |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2019 8:55 am Naslov poruke: |
|
|
| Doodeck Napisao/la: | | Nisam još naručio, nema se love trenutno, al definitivno hoću. Zanima me, kolko treba maketama da stignu? |
Ovisno ako ima na stanju ili ne. Neke makete možeš naručiti ako ih nema na stanju ali možeš na njih čekati od 3 tjedna do 3 mjeseca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2019 10:04 am Naslov poruke: |
|
|
| Da, nisam bio precizan....mislio sam na makete koje su na stanju |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|