Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Čet Jul 11, 2019 10:34 pm Naslov poruke: Kupujem krila A-6 Intruder Italeri 1:72 |
|
|
Kupujem krila za A-6 Intruder Italeri. Večeras sam imao nezgodu i zalio sam ih ljepilom. Ne vjerujem da ću uspjeti išta izvući iz njih osim pouke da ljepilo stalno zatvaram.Pa ako netko ima započet neverending projekt od kojeg je odustao, kupio bih dijelove za krila
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2531 | | Mjesto: Zadar |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
|
Upisano: Pet Jul 12, 2019 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
| Budem probao, hvala ti kolega. Imaš li iskustava sa nabavkom djelova kod Italerija? Mislim da ne čekam nekoliko mjeseci za djelove, radije onda kupim cijelu maketu koja dođe do mene kroz tjedan dana |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Jul 12, 2019 12:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| čekao jedan dio ali sam dočekao Godoa ali dio nisam |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cicarista
| | Član od: 19 Ruj 2016 | | Poruke: 246 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Jul 12, 2019 12:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| zilkan Napisao/la: | | Budem probao, hvala ti kolega. Imaš li iskustava sa nabavkom djelova kod Italerija? Mislim da ne čekam nekoliko mjeseci za djelove, radije onda kupim cijelu maketu koja dođe do mene kroz tjedan dana |
Ja imam loša iskustva sa njihovom "službom" za korisnike.
Italeri AC-130H Spectre ima pre malo prednje staklo, ili barem dio koji sam ja dobio, pa sam im pisao i objasnio o čemu se radi i potkrijepio sve sa slikama.
Nadao sam se da samo moj dio nije kako treba i da će mi bez problema poslati staklo drugo, pa makar bilo isto...
Njihov odgovor je bio, u principu, da kaj ja hoću, da oni uopće ne vide problem.
Tako da sam odustao, a maketa stoji na pola složena u ormaru...
Revell, recimo, ima odličnu službu za korisnike i šalju dijelove odmah.
Jedini je uvjet da se maketa trenutno proizvodi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2531 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pet Jul 12, 2019 12:56 pm Naslov poruke: |
|
|
E da...
Nisam od njih ništa tražio ali se poveo iskustvima sa Revell-om.
Revellovci su u relativno kratkom roku odgovorili na upit, i poslali komade.
Još sam im napisao da komadi koje tražim nisu oštečeni nego da trebam te komade za drugu maketu, i da bih želio kupiti.
U kratkom roku dobio traženo i to bez ikakve naplate..... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Azagtoth
| | Član od: 04 Svi 2006 | | Poruke: 198 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 13, 2019 10:11 am Naslov poruke: |
|
|
Posalji upit, meni za tjedan dana dosao sprue sa pokrovom kabine F-5E.Promptni su. _________________ You hear voices too...?!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| f-15
| | Član od: 06 Velj 2015 | | Poruke: 91 | |
|
Upisano: Uto Kol 13, 2019 10:30 am Naslov poruke: |
|
|
| imam dosta loša iskustva naime tražio sam poklopac kabine za F-100 nitko ni revell ni italeri a ni academija mi nije izašla u susret iako sam ponudio i pare... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
|
Upisano: Sri Kol 21, 2019 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Ljudi rješeno. hvala svima na čitanju
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5408 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Kol 22, 2019 4:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Revell je top topova glede suporta ,sve šalje odmah i bez naplate ,ali maketa mora biti u proizvodnji.
S Italerijem sam imao polovna iskustva ,jave se, šalju običnom poštom bez tracking no. i čekaš 1mj da dojde, poštarinu naplate 5eura ,a i dio obično naplate, sad zavisi valjda o veličini i količini (meni su recimo za staklo za Savoiu uzeli samo poštarinu 5eura ,a za dekal sheet za B-24 su uzeli 10eura (5za poštarinu ,5za decal),ali ako ti je hića ne pitaš za cijenu ...
Po meni najgori suport imaju Japanci, Hasegawa pogotovo ,od njih nemreš dobiti niti info ,suport je samo za Japan,a i Eduard je bio dosta nekoretan prilikom upita kao "ne žele rasparivati kit zbog jednog djela, jel je Limited Edition" ,ali su poslali link da im napišem kako sam zadovoljan uslugom, normalno napisao sam im nek stave na stranicu jasne upute da za Limited Edition makete ne pružaju suport onda... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Kol 22, 2019 7:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| e ovaj Eduard me stvarno nasmijao..Uvijek su mi djelovali kao ekipa koja izlazi u susret ali eto..Otpilili te ali te zamolili da napišeš kako se osjećaš zbog toga:) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|