Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Pon Tra 27, 2020 8:28 pm Naslov poruke: 1:72 AZ Models Zlin 242L |
|
|
Ovu maketu sam kupio pre vise od 10-11 godina.Cena je bila poprilicno velika ali morao sam da sebi uradim jedan makedonski zlin.Zapoceo sam je tek pre 3 godine kad sam uspeo da nabavim bluerider set dekala za ovu masinu i to dva komada jer u originalnom setu nisu date registracije koje idu na krila.Brzo nakon pocetka rada na ovu maketu sam ustanovio da je ovo jedna ocajno losa maketa.Nista se ne sklapa.Morao sam da napravim vecinu kokpita sam.Posto je vacuform staklo uzasno napravio sam i nova stakla.Rezinski nos uopste nije nalegao kako sto treba pa sam morao tu puno da smirglam i popunujem.Farbanje je uz pomoc gunze i tamiye.Dekali su uzasni i jedva sam eliminisao silvering.Postolje sam uradio sam od podmetaca za case i stirena.Na slikama stakla izgeldaju cudno ali uzivo su bas providne i sijaju kao pravo staklo jer sam ih puno polirao i umocio u future.
 _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 850 | |
|
Upisano: Pon Tra 27, 2020 9:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlican Dragane, s obzirom sta si mu sve radio ..
A vidis da ni pistra nije bila bauk  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 28, 2020 11:31 am Naslov poruke: |
|
|
Opa! Najs! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|