Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

HRZ Mi-24
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mi17

Član od: 18 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Lip 18, 2020 8:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tako je, jedna shema i to je to za taj i taj period...nemoguće je napravit jednu shemu za duži period, npr. 1993-2003.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Čet Lip 18, 2020 10:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Please dečki, kolege i prijatelji! zanemarimo stajališta i razlike... ajmo napraviti tko što i koliko može! Ja samo želim da bude jedno mjesto gdje ćeš moći otići i pronaći slike naših strojeva i napraviti lijepu maketu! Hvala svima!!!! Tebi Potez posebna zahvala jer si odvojio vrijeme i napravio startnu bazu! Hvala!!
Natrag na vrh
potez XXV

Član od: 03 Svi 2006
PorukaUpisano: Čet Lip 18, 2020 11:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mariok Napisao/la:
Please dečki, kolege i prijatelji! zanemarimo stajališta i razlike...

Ma nema nikakvog konflikta/razlika. Ne znam iz cega se uopce moglo nesto iscitati tako nesto.

Sve postujem i razumijem.

Nego da ovo malo razbijemo i vratimo se Mi-24. jel' se zna sto je prebojano na H310 na lijevoj strani? To je bio neki natpis tipa ovog ili?

Natrag na vrh
MAK2020

Član od: 25 Velj 2020
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ožu 19, 2021 1:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slika - snimka iz 1. čečenskog rata .... zanimljiva shema i još zanimljivije prebojavanje zvijezde. Ko zna, možda jedan od naših nakon što su ga izraubali Smile .... ja ne znam.

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3
Stranica 3/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma