Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 1:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dario Napisao/la: | | 2851cz Napisao/la: | Ma nisam ja tu da sudim
Nemam ništa protiv da ga ispričaš naravno |
A onda ništa. Neda mi se tipkat toliko ako nije neki interes. 😜 |
Mene interesira |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mig-28
 | | Član od: 07 Sij 2018 | | Poruke: 67 | |
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: |
A što se tiće "famoznog" intrudera, na fotkama sam odmah uočio jednu grešku na maketi, koju vam neću otkriti, ipak ste vi vrhunski zlatni maketari pa ju otkrijte sami |
I sta cemo s tom jednom greskom? Jel maketa ne smije osvojiti medalju ako ima iti jednu gresku? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Poz
Bi li ju otkrio meni? Mozda je neka za koju ne znam, a znam da nije savrsena _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 1:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mig-28 Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: |
A što se tiće "famoznog" intrudera, na fotkama sam odmah uočio jednu grešku na maketi, koju vam neću otkriti, ipak ste vi vrhunski zlatni maketari pa ju otkrijte sami |
I sta cemo s tom jednom greskom? Jel maketa ne smije osvojiti medalju ako ima iti jednu gresku? |
Ako ima boljih, onda ne može. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mig-28
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 1:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: | | Mig-28 Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: |
Sve jasno. Ajde kad smo vec poceli tako mucki provocirati (maketa ti ima gresku ali necu ti reci koju) pokazi i svoj nivo maketarstva. Cisto da imamo referencu kad vec govoris covjeku da mu maketa ne valja |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Bez imalo želje da nekoga povredim , mislim da nema nekih nepravilnosti na Ck .
Naravno da se može desiti greška ali to je to. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 2:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mig-28 Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: | | Mig-28 Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: |
Sve jasno. Ajde kad smo vec poceli tako mucki provocirati (maketa ti ima gresku ali necu ti reci koju) pokazi i svoj nivo maketarstva. Cisto da imamo referencu kad vec govoris covjeku da mu maketa ne valja |
Imaš pun forum mojih maketa, pa gledaj.
Samo, ja za sebe nikad nisam rekao da sam vrhunski maketar bez obzira na brdo medalja koje sam osvojio na domaćim i inozemnim natjecanjima, ja maketarim čisto iz hobija, pa ako mislim da mi je maketa za pokazati javno, donesem na natjecanje.
Ali to ne znači da ne znam kako maketu ocijeniti i primjetiti greške. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 2:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Iwtcha sto tocno mislis pod 'sudacko namjestanje'?
Nekoliko puta si to vec spomenuo, nigdje nisi pojasnio na sto mislis
Znam da kod suđenja postoji glavni sudac i ostali suci
Mozda si svjedocio sudackoj konzultaciji sa glavnim sucem (sto je jasno definirano sudackim pravilnikom na svakom natjecanju) pa to 'zamjenio' sa namjestanjem?
Ne mislim kurit vatru, dobro vam ide i bez mene, ovo je moje legitimno pitanje, sto si tocno vidio i zakljucio da je namjestanje?
Hvala ti _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 3:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | Iwtcha sto tocno mislis pod 'sudacko namjestanje'?
Nekoliko puta si to vec spomenuo, nigdje nisi pojasnio na sto mislis
Znam da kod suđenja postoji glavni sudac i ostali suci
Mozda si svjedocio sudackoj konzultaciji sa glavnim sucem (sto je jasno definirano sudackim pravilnikom na svakom natjecanju) pa to 'zamjenio' sa namjestanjem?
Ne mislim kurit vatru, dobro vam ide i bez mene, ovo je moje legitimno pitanje, sto si tocno vidio i zakljucio da je namjestanje?
Hvala ti |
Ja sam to jednom ili dvaput spomenuo, dok nekolicina njih stalno tvrdi da se na CK namješta. Pa kad dobijem odgove na to pitanje, vrlo rado ću odgovoriti na tvoje i to sa činjenicama. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mig-28
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 3:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: |
Ja sam to jednom ili dvaput spomenuo, dok nekolicina njih stalno tvrdi da se na CK namješta. Pa kad dobijem odgove na to pitanje, vrlo rado ću odgovoriti na tvoje i to sa činjenicama. |
Dobio si primjere ali evo ponovit cu opet, ono sto sam ja primjetio.
Prvi primjer je razor crest koji po meni nije najbolja maketa na natjecanju. Nema smisla dati nekome medalju ako postoje bolji radovi samo zato jer si fan tog subjekta.
Drugi primjer nepravilnosti sam naveo a opet cu reci da sam mozda u krivu pa neka me se ispravi, plavi grom sam cuo da je what if. Ako je what if onda nema sta trazit u regularnoj kategoriji.
A i drugi ljudi su ti se javljali kako se na ck namjesta vec godinama ali ti iz nekog razloga to ne zelis cuti.
Nemoj izbjegavat odgovor, zelimo i mi cuti kako se to namjesta na drugim natjecanjima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 3:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mig-28 Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: |
Dobio si primjere ali evo ponovit cu opet, ono sto sam ja primjetio.
Prvi primjer je razor crest koji po meni nije najbolja maketa na natjecanju. Nema smisla dati nekome medalju ako postoje bolji radovi samo zato jer si fan tog subjekta.
Drugi primjer nepravilnosti sam naveo a opet cu reci da sam mozda u krivu pa neka me se ispravi, plavi grom sam cuo da je what if. Ako je what if onda nema sta trazit u regularnoj kategoriji.
A i drugi ljudi su ti se javljali kako se na ck namjesta vec godinama ali ti iz nekog razloga to ne zelis cuti.
Nemoj izbjegavat odgovor, zelimo i mi cuti kako se to namjesta na drugim natjecanjima |
Evo da ti (po drugi put) objasnim za Best of show. Suci biraju makutu koja se NJIMA najviše sviđa, a na CK postoji i pravilo da se BOS rotira po kategorijama.
Blue thunder je helikopter, jelda? U kojim propisima ili pravilima piše da se ne može natjecati u regularnoj kategoriji. Vidio san i DeLorean iz povratak u budućnost u kategoriji automobili na stranim natjecanjima.
Ako je TO namještanje, onda je CK farsa.
A to što drugi pričaju da se namješta a ne daju dokse je samo rekla kazala.
Što se tiće moje tvrdnje navesti ću jedan primjer, makar ih imam više. 2010. godina, caffe bar Klinček, dolazi jedan od sudaca i klupskom kolegi veli, citiram: bez brige, namjestili smo da dobiješ broncu, promijenili smo sudačke ocjene. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 3:47 pm Naslov poruke: |
|
|
@Mig-28 - Evo ti moje (prosječne) radove možeš vidjeti na forumu, i mene znaju mnogi maketari, jer moj nick je moj stvarni nadimak, a ja još uvijek ne znam tko se krije iza tvog nicka, a još manje znam koji su to tvoji vrhunski radovi.
Ajde molim te meni za ljubav, predstavi se i pokaži svoje radove, ili barem stavi link gdje se mogu vidjeti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mig-28
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 3:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: | a ja još uvijek ne znam tko se krije iza tvog nicka, a još manje znam koji su to tvoji vrhunski radovi.
Ajde molim te meni za ljubav, predstavi se i pokaži svoje radove, ili barem stavi link gdje se mogu vidjeti. |
Ajde molim te, kad sam ja to rekao da su moji radovi vrhunski? Osvojio sam jedno zlato na ovogodisnjem mosonu, sto ne znaci da sam ikakav vrhunski maketar ali mogu reci da imam neki uspjeh, nije bas medalja sa mosona za bacit i osobno mi je draza od svih koje sam osvojio na domacim natjecanjima. Ali na kraju krajeva sve one stoje u jednoj ladici na jednoj hrpi...
No ne razumijem zasto nas koji se bunimo na suđenje na CK pogrdno nazivas vrhunskim maketarima, uber maketarima i slicno. Jesu to neke frustracije u pozadini toga? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Duka
 | | Član od: 03 Velj 2008 | | Poruke: 49 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 3:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| A da usporedite i dužine piše? Možda vam to pomogne odrediti tko je više u pravu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mig-28
|
Upisano: Uto Ruj 27, 2022 4:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Duka Napisao/la: | | A da usporedite i dužine piše? Možda vam to pomogne odrediti tko je više u pravu. |
Pa vidim ja da Ivča hoce jedan dick measuring contest. Ali meni ne pada na pamet doxxat se radi duzine kurca... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|