Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SturmmannDado
 | | Član od: 12 Svi 2012 | | Poruke: 328 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 23, 2022 12:18 pm Naslov poruke: Farbanje i slaganje 1/35 figura |
|
|
Zanima me ima li zainteresiranih, nudim uslugu farbanja i slaganja figura u 1/35 mjerilu.
Ja najviše radim njemce drugi svjetski rat, ali mogu raditi i druge zemlje druge periode.
Moja cijena bi bila 100 kuna jednobojna uniforma ili kamuflažna uniforma 150 kuna komad, svaka sedma figura je besplatna, ali oko cijene se možemo čak i dogovoriti.
Ideja bi bila vi pošaljete figurice ja napravim po želji u dogovorenom roku i naplatim poštarinu i svoje ruke.
Jedino nemam dobar matt proizvod tako da dok to ne riješim morat ćete sami matirati figure.
Mogao bi i druga mjerila raditi, ali u njima se još nisam okušo ni sprakso.
Evo zanima me jel ima zainteresiranih.
Primjeri mojih radova možete vidjeti ovdje:
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=35601 _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 850 | |
|
Upisano: Čet Pro 29, 2022 12:02 pm Naslov poruke: |
|
|
S obzirom na kvalitet izrade trebao bi traziti vise .... _________________ [IMG]https://i.imgur.com/68bXnSZ.gif?1[/IMG] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
|
Upisano: Čet Pro 29, 2022 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na komplimentu!
Svjestan sam da je ovo Hrvatska i da ljudi nemaju nvaca, a i baš nema zainteresiranih, niko se ne javlja.
Za prodaju preko ebay nemam sad volje, možda u budućnosti.
Evo i još jedna ponuda ako ima zainteresiranih za 200kn mogu odati sve svoje tajne o izradi i bojanju figura, može telefonski, može uživo, možemo se dogovoriti.
Uglavnom ako ima zainteresiranih za ovu drugu ponudu uz malo vaše prakse poslje, garantiram da bi figure trebale izgledati ko moje sa slika, ili čak i bolje ako se tome više posvetite od mene.
Uglavnom za obje ponude dobije se moj kontakt i može me se kontaktirati kad sam slobodan. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Pro 30, 2022 12:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Jesi razmisljao otvorit Patreon profil mozda? Znam da neki Youtuberi ga imaju pa dijele svoje znanje za neku mjesecnu naknadnu.
Mislim da bi ljudima dobro dosao koji tutorial za farbanje figura. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
|
Upisano: Pet Pro 30, 2022 6:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Moram kupiti stalak za mobitel da mogu snimati. Bit će u budućnosti. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|