Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| gemini
 | | Član od: 30 Stu 2010 | | Poruke: 601 | | Mjesto: Vrhnika-SLO |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Ned Svi 26, 2024 9:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Bio u Pivki.
Ranojutarnje kretanje se isplatilo, prvi doživljaj Muzeja je impresivan, lijep jako lijep ambijent.
Neobično je bilo vidjeti veliki broj maketara u redu kako čekaju za prijavu, a bilo je i razloga, ukupno izloženih 650 maketa.
Prostor je impresiman, malo teže je fotkati, tako da u slijedu nešto fotki, nisu sređene jer dio je sa mobitela , dio je sa fotoaparata.
Viđe nego zadovoljan i krajnim rezultatom mojih maketa.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5776 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Svi 27, 2024 3:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma cekaj, kaj je nakon toliko godina i dalje onaj krivo ofarbani Warspite po takmicenjima??? uahahahahahahahahah _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
|
Upisano: Pon Svi 27, 2024 10:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Ma cekaj, kaj je nakon toliko godina i dalje onaj krivo ofarbani Warspite po takmicenjima??? uahahahahahahahahah |
!?
Da nisi nešto i nekoga zamijenio !? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Svi 28, 2024 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
| Leo - zd Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | Ma cekaj, kaj je nakon toliko godina i dalje onaj krivo ofarbani Warspite po takmicenjima??? uahahahahahahahahah |
!?
ma vjerojatno jesam, ali na nekoliko fotki je onaj warspite, koji je krenuo po natjecanjima proje jedno 10 godina...ako se dobro sjecam...ako sam kaj pobrkal, sorry.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
|
Upisano: Uto Svi 28, 2024 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Leo - zd Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | Ma cekaj, kaj je nakon toliko godina i dalje onaj krivo ofarbani Warspite po takmicenjima??? uahahahahahahahahah |
!?
ma vjerojatno jesam, ali na nekoliko fotki je onaj warspite, koji je krenuo po natjecanjima proje jedno 10 godina...ako se dobro sjecam...ako sam kaj pobrkal, sorry.... |
Mislim da jesi, koliko znam maketa je bila na Kupu, možda još na prošloj CK, eventualno Moson i sl, dakle niti godinu dana , teško da bi se mogla natjecati ponovo , posebno kad se plasira prvi u kategoriji i best of u kategoriji za plovila.
Usput što ke krivo sa bojama? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Svi 28, 2024 3:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Leo - zd Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | Leo - zd Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | Ma cekaj, kaj je nakon toliko godina i dalje onaj krivo ofarbani Warspite po takmicenjima??? uahahahahahahahahah |
!?
ma vjerojatno jesam, ali na nekoliko fotki je onaj warspite, koji je krenuo po natjecanjima proje jedno 10 godina...ako se dobro sjecam...ako sam kaj pobrkal, sorry.... |
Mislim da jesi, koliko znam maketa je bila na Kupu, možda još na prošloj CK, eventualno Moson i sl, dakle niti godinu dana , teško da bi se mogla natjecati ponovo , posebno kad se plasira prvi u kategoriji i best of u kategoriji za plovila.
Usput što ke krivo sa bojama? |
ako je maketa iz rata, nije bio siv...ako je prijeratni ( a mislim da nije jer ima avione) iz 20tih, onda je bio siv....ali ok, nesto sam pobrkal...starost _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Svi 28, 2024 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
nakon malo boljeg proucavanja, vidim da je maketa u kamo bojama
hbga, starost i vidim da moram ic po nove naocale
moje isprike svima zbog brzopletosti i ishitrenogg komentara
ne bu se vise ponovilo
Molim Admine da obrisu moje postove iz ove teme...hvala unaprijed _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|