Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 2:18 pm Naslov poruke: Pozdrav svima!!! |
|
|
| Pozdrav svima!!! Evo ovako odlučija san napravit maketu teretnog brod, pa bi volija da mi netko da nacrte ili neki link može svi tipovi teretnog broda tanker, kontejneraš, balker, LNG, LPG... Tribalo bi mi još par savjet s čime bi se to moglo napravit( ja sam mislio o drveta, ako se slažete s time gdje bi u splitu moga pronaći takvo drvo) ukratko napišite mi sve šta ej potrebno vrlo bih vam bio zahvala jer doista želim napravit nešto tako a dosta sam talentiran. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 2:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav BlueLine
Za početak ja bi te zamolio da se na adekvatan način predstaviš ostalim članovima foruma u rubrici "Tko je tko na forumu", a za to vrijeme će ti već netko od kolega koji se bave brodomodelarstvom dat odgovor ili ti barem malo pomoć.
Pozdrav
Goran _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 2:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Goran Napisao/la: | Pozdrav BlueLine
Za početak ja bi te zamolio da se na adekvatan način predstaviš ostalim članovima foruma u rubrici "Tko je tko na forumu", a za to vrijeme će ti već netko od kolega koji se bave brodomodelarstvom dat odgovor ili ti barem malo pomoć.
Pozdrav
Goran |
Oprosti nisam vidi rubriku. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 3:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| BlueLine Napisao/la: | | Evo ovako odlučija san napravit maketu teretnog brod, pa bi volija da mi netko da nacrte ili neki link može svi tipovi teretnog broda tanker, kontejneraš, balker, LNG, LPG... |
Nemam pojma... Možda da se raspitaš u škveru ili na FESB-u?
Ja imam dosta nacrta ratnih brodova, pa ako se jednog dana odlučiš okušat u njima...
Ako te zanima plastika Trumpeter ti radi dva Liberty teretnjaka iz II. svj. rata u 1/350. Skroz lipe makete, čak i OOB
| BlueLine Napisao/la: | | Tribalo bi mi još par savjet s čime bi se to moglo napravit( ja sam mislio o drveta, ako se slažete s time gdje bi u splitu moga pronaći takvo drvo) |
Nigdi. Bila je specijalizirana prodavaonica takvog materijala u staroj Dalmi, zaboravija san ime, ali je zatvorena odavno
Pričekaj da ti se javi netko od kolega iz ZG ili prošvrljaj malo po forumu, bilo je već govora o tome
| BlueLine Napisao/la: | | dosta sam talentiran. |
Ajde neka  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| E propale moje idje prije vremena a baš sna se nada da ću nać nacrt, a ima li di u splitu kupit maketu teretnog broda, ili kruzera??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 3:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| Imaš Revellove u Turbo Limachu (Prima 3) i Mercatoru, teretne Montrose i Esso Glasgow te putničke Aidu i Orianu. Ne znan sad točno di je šta viđeno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Essex Napisao/la: | | Imaš Revellove u Turbo Limachu (Prima 3) i Mercatoru, teretne Montrose i Esso Glasgow te putničke Aidu i Orianu. Ne znan sad točno di je šta viđeno |
i koliko koštaju bio sma u prime 3 ali nisna vdio teretne ali ni kruzere. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| BlueLine Napisao/la: | | Essex Napisao/la: | | Imaš Revellove u Turbo Limachu (Prima 3) i Mercatoru, teretne Montrose i Esso Glasgow te putničke Aidu i Orianu. Ne znan sad točno di je šta viđeno |
i koliko koštaju bio sma u prime 3 ali nisna vdio teretne ali ni kruzere. | Ali nisam odavno pa možd aje šta i došlo novo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 28, 2007 9:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Makni prvi red maketa na početku polica. Iza ima još maketa koje se uopće od njih ne vide |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 29, 2007 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Onda jeli tko ima nacrte???  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 29, 2007 2:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Sta se drva tice, to ti je najbolje pogledat kod maranguna ilitiga stolara. Oni znaju imat lipe komade drva. Druga opcija je nac nekoga u Zagrebu, rijeci ili Osijeku i poslat ga u Bauhaus di ima toga za kupit.
Sta se nacrta tice, za teretnjake je njih dosta tesko nac, ipak su ratni brodovi puno popularniji, ali ja san nekoc skida neke crteze/nacrte civilnih plovila. Pogledan doma pa ti javin je ima sta konkretno.
Sta se plastike tice, najbolje ti je pogledat u Chipoteku. ako i nemaju maketa mogli bi imat Revellov katalog pa kad nadjes nesto ako nemaju oni natiras ih da pogledaju je toga ima u Zagrebu.
Sta se, opet Zagreba, tice ima dosta tih civilnih brodova u Mercatoru ali to su stare Revellove makete...brrrrr
U najgorem slucaju, mozes malo pronjuskat po internetu i za 10EUR (plus 4-5 EUR postarine) nac neki konkretan nacrt za narucit. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|