Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1046 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Čet Sij 12, 2006 3:43 pm Naslov poruke: Brod Galeb |
|
|
Danas sam pročitao mali članak o brodu "Galeb", koji je opet izgleda na prodaju, ili ono što je ostalo od njega. Navodno će krajem mjeseca izaći i sa službenom ponudom.
Eto prilike da netko iz naših muzeja (vojni ili tehnički ili možda neki drugi pomorski ili šta ti ja znam) dođe za maaale novce do velikog eksponata, a mislim da je taj brod zaslužio da ne ode u rezalište. _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 12, 2006 4:03 pm Naslov poruke: Re: Galeb |
|
|
| Miros Napisao/la: | Danas sam pročitao mali članak o brodu "Galeb", koji je opet izgleda na prodaju, ili ono što je ostalo od njega. Navodno će krajem mjeseca izaći i sa službenom ponudom.
Eto prilike da netko iz naših muzeja (vojni ili tehnički ili možda neki drugi pomorski ili šta ti ja znam) dođe za maaale novce do velikog eksponata, a mislim da je taj brod zaslužio da ne ode u rezalište. |
Netko bi ga možda i kupio za male novce, ali da ge se dovede u koliko toliko uredno stanje treba puuuno novaca.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Sij 12, 2006 4:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja mislim da je stanje ipak ovakvo (iako ne zelim biti cinik..):
Kada bi netko na tom poslu mogao obrnuti neku veliku lovu, svakako bi Galeb dospio u muzej (ili postao muzej). A ako je cijena mala, mala je i provizija....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sub Velj 04, 2006 1:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | Ja mislim da je stanje ipak ovakvo (iako ne zelim biti cinik..):
Kada bi netko na tom poslu mogao obrnuti neku veliku lovu, svakako bi Galeb dospio u muzej (ili postao muzej). A ako je cijena mala, mala je i provizija....  |
To je naša žalosna stvarnost ......PROVIZIJA.....
TITOVOG DC-6 je kupio RED BULL i sat ljepo letaju okolo s njime! _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|