Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| irconbih
 | | Član od: 15 Stu 2006 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sub Ruj 01, 2007 1:41 pm Naslov poruke: Pitanje |
|
|
Naprije, pozdrav svima! Trebala bi mi pomoc od kolega iz Hrvatske, tacnije iz Pule. Naime, prije ovih ratova na nasim prostorima, u Puli je egzistirala firma koja je pravila drvene makete brodova, tacnije samo se materijal koji je potreban, zajedno sa nacrtima, mogao kupiti i dalje bi se sve moralo izradjivati. Ta firma, ili zavod, je nekad nosio ime: Izdavacko-tehnicki zavod "Narodne tehnike", Pula, Centar za modelarstvo. Koliko imam dostupnih informacija, poslije je imao naziv Tehnodidakta (mozda grijesim!). Eh, sad, meni treba pomoc u vezi kontaktiranja istih. Trazio sam na netu, ali bez uspijeha. Pitanje je da li uopce oni jos postoje. Ako neko zna nesto o njima ili ima bilo kakvih informacija, zamolio bih da javi. Hvala i jos jedan pozdrav iz Sarajeva!!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Perando II
 | | Član od: 20 Pro 2006 | | Poruke: 373 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Ruj 17, 2007 9:38 am Naslov poruke: |
|
|
| Nažalost "Narodna Tehnika" već desetak godina prodaje bižuteriju i ostale drangulije. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 13, 2007 9:37 am Naslov poruke: |
|
|
Pozz
Reci što ti treba,možda netko od nas ima kakvih nacrta ili dijelova. Događalo se da kupiš "Santa Mariju" a nikad je ne završiš...
Alen |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 16, 2007 4:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Da to je bila cuvena Tehnodidakta koja je davala jako dobre kitove sa detaljnim nacrtima i materijalima. Nazalost vise se ne bave time.
Mene isto zanima nacrt makete za koju su oni radili kit, a radi se o SB Jadranu.
Tako da i mene zanima ima li ko nacrte tog jedrenjaka? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 22, 2007 4:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, vrag mi nije dao mira pa sam kontaktirao Tehnodidaktu u Puli. Nacrte jos imaju ali ih vise ne prodaju. Takodjer nema ni mogucnosti da se ti nacrti fotokopiraju.
Dakle jedino rjesenje je trazit ljude koji su radili te makete ako imaju sacuvane nacrte  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Pon Lis 22, 2007 7:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Cudni neki obicaji??? _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|