Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pitanje

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
irconbih

Član od: 15 Stu 2006
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Sub Ruj 01, 2007 1:41 pm    Naslov poruke: Pitanje Citiraj ovaj komentar

Naprije, pozdrav svima! Trebala bi mi pomoc od kolega iz Hrvatske, tacnije iz Pule. Naime, prije ovih ratova na nasim prostorima, u Puli je egzistirala firma koja je pravila drvene makete brodova, tacnije samo se materijal koji je potreban, zajedno sa nacrtima, mogao kupiti i dalje bi se sve moralo izradjivati. Ta firma, ili zavod, je nekad nosio ime: Izdavacko-tehnicki zavod "Narodne tehnike", Pula, Centar za modelarstvo. Koliko imam dostupnih informacija, poslije je imao naziv Tehnodidakta (mozda grijesim!). Eh, sad, meni treba pomoc u vezi kontaktiranja istih. Trazio sam na netu, ali bez uspijeha. Pitanje je da li uopce oni jos postoje. Ako neko zna nesto o njima ili ima bilo kakvih informacija, zamolio bih da javi. Hvala i jos jedan pozdrav iz Sarajeva!!! Laughing
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Perando II

Član od: 20 Pro 2006
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Pon Ruj 17, 2007 9:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nažalost "Narodna Tehnika" već desetak godina prodaje bižuteriju i ostale drangulije.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
ARKUS
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 13, 2007 9:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozz Very Happy

Reci što ti treba,možda netko od nas ima kakvih nacrta ili dijelova. Događalo se da kupiš "Santa Mariju" a nikad je ne završiš... Embarassed

Alen
Natrag na vrh
vedro
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 16, 2007 4:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da to je bila cuvena Tehnodidakta koja je davala jako dobre kitove sa detaljnim nacrtima i materijalima. Nazalost vise se ne bave time.

Mene isto zanima nacrt makete za koju su oni radili kit, a radi se o SB Jadranu.

Tako da i mene zanima ima li ko nacrte tog jedrenjaka?
Natrag na vrh
vedro
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2007 4:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, vrag mi nije dao mira pa sam kontaktirao Tehnodidaktu u Puli. Nacrte jos imaju ali ih vise ne prodaju. Takodjer nema ni mogucnosti da se ti nacrti fotokopiraju.
Dakle jedino rjesenje je trazit ljude koji su radili te makete ako imaju sacuvane nacrte Sad
Natrag na vrh
Alaska

Član od: 08 Svi 2007
Mjesto: Njemacka
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2007 7:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cudni neki obicaji???
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma