Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Ned Stu 25, 2007 10:54 pm Naslov poruke: Ponavljanje je majka znanja - Tehnike za oklop |
|
|
Evo još jedan interesantan link u kojem je slikovito sve jako dobro prikazano. Jedina mana linka je, koliko mi se čini, lik koji je postao slike malo pobrkao redosljed..ali nema veze, da se sve fino spremiti pa presložiti.
http://www.planetarmor.com/forums/showthread.php?t=4418 _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gogo
 | | Član od: 31 Jul 2006 | | Poruke: 89 | | Mjesto: Virovitica |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 4:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar link. Šteta što je pobrkao slike.
A onaj Tamiyin Weathering Stick prvi puta vidim, jeli netko koristio?
A i ona spužva na drški kista isto je korisna stvar. _________________ ''Don't be a plonker all your life'' Derek Trotter
Gogo: poruka promijenjena dana: Pon Stu 26, 2007 4:43 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 4:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Jesam ja, uspio sam nabaviti "Mud" i "Snow".
Jako zgodne stvarčice, nisu preskupe ali se brzo troše. Bijeli "Snow" stick je jako dobar za zimske sheme. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Zanimljivo rađeno iako tenkove tipa KV-2 i Cromwell jako jako ne volim! (zbog kupole)
Malo slike idu po redu malo ne,napisao je da ih ne zna poredati u photobucketu.... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 5:00 pm Naslov poruke: |
|
|
boze kaj tip radi.....ja si sav ponosan gledam svog koenigstigera koji je zaprasen pastelama, ima malo chippinga, gdjekoje ostecenje i sav sam si sretan...i onda vidim nekaj ovakvo....sad se osjecam ko klinac od 7 godina koji je tek poceo slagat makete  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 5:04 pm Naslov poruke: |
|
|
polako ali sigurno, sve se to da savladati, istina Bog da jos nisam nista tak isprobao, ali znate da nista nije nemoguce.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 11:17 pm Naslov poruke: |
|
|
ok sad mi nijen išta jasno...di ima za kupit tamiyinih kitova,tamiyinih boja.Di ima za kupit ovih svih metalisera i svičnih govana kao pjesam i to.pa pobogu danas bio u Land Of Magicu .... pečeni našo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 11:24 pm Naslov poruke: |
|
|
kao prvo, tamyinih kitova i boja kod nas neces naci, jedino negjde vani ili preko on-line shopa.
ako oces dobar kit za kitati rupe i sl. neravnine kupi IMPA stuk car kit (ima u zgu za kupiti - 20 kuna tuba od 180g)
u lomu neces nac tamiye, samo MM, metalizera neznam di ima, mislim da hanich ima metalizera,
onih kao stickova za snijeg, blato i to isto nemas kod nas,
i tako, da zakljucimo, kod nas (u hrv) je relativno losa ponuda, sto se tice dodatnog materijala, a i maketa.
problem s tamyiom kod nas je taj sto oni zele da prvi uvoz mora biti NAJMANJE 3 kontenjera, a to se nebi tak brzo kod nas prodalo, kolko god da nas ima podosta.
that's my opinion, very poor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 11:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Prethodnik ti je sve lijepo opisao.
A što se tiče kita kojeg je spomenuo preporučam svakako !!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2007 11:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| e da ako tko treba mjesto gdje ima za kupiti u zgu taj impa stuk car kit nek mi se javi na pm ili nek pogleda ima topic, nemogu se sjetiti kak se zove niti di je. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Stu 27, 2007 1:05 am Naslov poruke: |
|
|
| jel ima za naručit tih boja kitova i ostalih kod hanricha? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Stu 27, 2007 11:57 am Naslov poruke: |
|
|
| nesto ima nesto nema, najbolje da pogledas na njihovoj stranici |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Stu 27, 2007 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Imaš samo Revellov i taj je kaataastrofaa. Jednake je kvalitete i Italeri. Kupi IMPA i nečeš falit.
MM matalizere imaš kupit u LOMa...100%, samo ih stave negdi pri dnu. A imaš ih u Hanicha. Također i nešto Tamiya boja imaš za kupit u Hanicha...svega 5-6 različitih.
Ostatak jedino priko neta na stranicama:
http://www.hlj.com/
http://www.rainbowten.co.jp/english/index.html
...itd., da sad ne nabrajam.
Tu ceš pronac sve šta ti zatriba..... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|