Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| alaleksic
| | Član od: 30 Stu 2007 | | Poruke: 40 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| HrvojeKL
| | Član od: 26 Svi 2006 | | Poruke: 26 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 04, 2007 3:37 am Naslov poruke: |
|
|
Koliko para, toliko muzike. Moze posluziti, ali mislim da ces vrlo brzo pozaliti sto nisi dao malo vise novaca za neki brand name proizvod. Materijal je losije kvalitete, a i zavrsna kontrola nije na visini, tako da pojedini primjerci airbrusheva rade zadovoljavajuce, dok neki ne rade nikako. Naravno, ima i kvalitetnijih kopija, ali one su i skuplje.
Hrvoje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 853 | |
|
Upisano: Uto Pro 04, 2007 1:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| U potpunosti se slazem s kolegom, mani se tih jeftinjara - skupi nesto vise love i kupi bolji AB. To ce ti se puno vise isplatiti, jwe ovi osim nize kvalitete imaju i velika ogranicenja |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| alaleksic
| | Član od: 30 Stu 2007 | | Poruke: 40 | |
|
Upisano: Uto Pro 04, 2007 7:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| ok,sto se Ab tice to sam i planirao nego razmisljam ali da li kompresori mogu da zadovolje ili da li imate neki pametan predlog sta uzeti |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 853 | |
|
Upisano: Uto Pro 04, 2007 7:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako imas mogucnosti napravi si ga, ja sam upravo pred neki dan prodao moj stari, previse je bio bucan.Napravisi ga od frigo kompresora, vec ima nekih uputstava na forumu, po mom misljenju je najpametnije rjesenje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|