Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pet Sij 20, 2006 10:01 am Naslov poruke: Luftwaffe remuve before flight. |
|
|
Zanima ne kako je za vrijeme W.W. II Luftwaffe izgledala traka tj. oznaka REMOVE BEFORE FLIGHT traka, je na recimo na BF-109 na kormilima dubine i snjera postoji oznaka gdje se stavlja steka koja učvrsti kormila dok avion parkiran i usidren na tlu, ili je to bila samo stega bez trake koja visi kao na današnjim avionima.
Nigdje nisam vidio fotki nekog njemačkog aviona s tim trakama kao što je to danas moguče vidjeti često na zapadnjačkim zrakoplvcima!
 _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 20, 2006 11:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Na frontu su te trake na stegama rijetko stavljane. Jedine fotke na kojima sam vidio te trake su fotke snimjene u tvorničkom parku. Trake su oblika jako izduženog trokuta i pola je u bijeloj a druga polovica u crvenoj boji. Nema teksta. Potražit ću fotku pa je stavim. Lp!
Marko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 20, 2006 11:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Izvoliš:
(zarotirao sam za 90 da stane na širinu stranice)
Ova traka na fotki je svezana u čvor da se skrati dužina (da nije na zemlji)
Lp!
Marko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Sij 23, 2006 11:07 am Naslov poruke: |
|
|
SUPER HVALA JERAS!!!!
Znači trakica je crveno bijele boje bez slova to mi se jako sviđa može se lagano napraviti!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|