Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 7:15 pm Naslov poruke: Svrdla iliti boreri |
|
|
Kupio danas one taknkičke borerceke i skoro pa se vide, pogotovo onaj najmanji.
Zanima me kako busite s njima, imate neku "glavu" u sto ih stavite ili kaj vec, jer ovako da idem busiti samo sa tim borerom mislim da bih imao problema. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 7:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako imaš onaj univerzalni maketarski nožić (mislim da ga ima u Alfe) koji može mijenjati različite oštrice možeš u njega uglaviti i ta mala svrdla. Kad bušiš izuzetno sporo i oprezno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 7:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| e jeb... sad, da sam barem prije znao, al nema veze, nije mi greda, tako ioanko necu tak ubrzo nesto "busiti". Hvala ipak |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 8:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Najsigurnije rješenje ti je Tamiyina mala ručna bušilica - Pin Wise. Imaš onu šta prima svrdla od 0,1-3,2 mm i ta će zadovoljit 99% tvojih potreba za rupama u maketarstvu. Kad bušiš, pogotovo s onim ultra tankim svrdlima, onda polako, drži svrdlo ravno i nemoj upirat (lagano vrti i pusti da svrdlo samo ulazi u plastiku). Bitno je uhvatit ruku, ja sam ih u početku nekoliko slomija dok nisam steka osjećaj
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 8:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Ock, hvala essex, sad treba nabaviti taj pin vise jer sam u nemogucnosti nabavljati izvana.
Ima tko viska???  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 9:13 pm Naslov poruke: Re: Svrdla iliti boreri |
|
|
| Trutek Napisao/la: | Kupio danas one taknkičke borerceke i skoro pa se vide, pogotovo onaj najmanji.
Zanima me kako busite s njima, imate neku "glavu" u sto ih stavite ili kaj vec, jer ovako da idem busiti samo sa tim borerom mislim da bih imao problema. |
Gdje si kupio te tanke borere?
Ja sam ih nabavljao na poslu ,sada više ne mogu.Dobro bi mi došla rezerva.
Imao sam borer manji od milimetra, niti ga ne vidiš koliko je tanki,i naravno puko mi je nedavno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2007 12:54 am Naslov poruke: |
|
|
| Pin Wise sam kupio u LoM-u za oko 80 kn, a svrdla u alphi |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2007 1:29 am Naslov poruke: |
|
|
| Jazzo Napisao/la: | | Pin Wise sam kupio u LoM-u za oko 80 kn, a svrdla u alphi |
Od GAMES WORKSHOP-a jel? Dobar je,ja sam svog uboo u Parizu za 11eura,samo da bar ima ovako tanke borere kao tamiyin... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|