Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

mm akrilni gloss lak

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Minesweeper

Član od: 21 Sij 2007
PorukaUpisano: Sub Pro 29, 2007 4:16 pm    Naslov poruke: mm akrilni gloss lak Citiraj ovaj komentar

s čim ga razrjeđujete i u kojem omjeru meni je ili prerijedak ili zrnat Confused i još jedno pitanje :kako se rješite prašine koja padne ne maketu prije bojanja
tnx Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Pro 29, 2007 5:23 pm    Naslov poruke: Re: mm akrilni gloss lak Citiraj ovaj komentar

Minesweeper Napisao/la:
s čim ga razrjeđujete i u kojem omjeru meni je ili prerijedak ili zrnat Confused i još jedno pitanje :kako se rješite prašine koja padne ne maketu prije bojanja
tnx Very Happy

Slično ili isto pitanje je već bilo postavljeno... Rolling Eyes ..ali ipak: MM akril lak je najbolje razrijeđivati sa MM razrijeđivaćem za akrilne boje..ja koristim to.A što se prašine tiče, operi maketu prije bojanja i pusti da se dobro osuši, ako želiš brzinu, koristi fen za kosu. Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Pro 29, 2007 5:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I ja koristim MM akrilni razrjeđivač i isplati ga se uzeti jer količina koja se dobije je doživotno, a vrh bočice je kao kapaljka tako da ga je nemoguće potrošiti brzo. Nemam neki omjer koliko kapi razrjeđivača stavim u lak nego je to od oka.

A prije bojanja, maketu prođem s jako slabo navlaženom Vileda krpom tek toliko da se skinu čestice prašine.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma