Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 6:56 pm Naslov poruke: Heller - nabavka rezervnih dijelova |
|
|
Evo samo da Vas obavijestim ako niste znali.
Obavijestio sam ih na njihovoj sluzbenoj stranici da mi fale neki dijelovi za leclerca u 35ici, prije nekih 2-3 tjedna, iskreno nisam se nadao da cu dobiti "paketic" no danas je stigao (vrlo kvalitetno upakiran, cak bolje i od revella, pismo sa onim "zracnim jastukom"), poslali su mi kompletni pe dio iako sam trazio samo 2-3 dijela. Mogu reci da sam jako zadovoljan njihovim "customer suportom".
Eto samo da znate.
P.S. Nije prvi puta, jednom mi poslali kopiju sastavnice. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 885 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 7:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Znaci, ozivili su...  _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2007 8:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Cuo sam nesto negdje da su se "ugasili" prije 2 godine, al velim ti, u 10 mjesecu sam trazio sastavnicu od charles de gaulla, i dosla mi nakon 3-4 tjedna. Sad onako iz znatizelje, ajde da vidim kaj ce biti, i iskreno nisam ocekivao da ce doc. Iz Francuske je poslano 20.12.2007. a meni je stiglo 28.12.2007. s time morate racunati da su tu i Božić i Štefanje, tak da vjerujem da bi inace i prije stiglo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| TISO
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 340 | | Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2007 11:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Možeš li dati naslov njihove stranice.
Meni fali stakleni deo leđne kupole na MB-210, pa bih probao kod njih. _________________ The most important fluids in aviation are coffe and beer. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2007 12:35 am Naslov poruke: |
|
|
http://www.heller.fr/en/contact.html
upisete sva sto treba upolja, ne odgovaraju na mail, barem meni nisu, al mi je sve doslo kroz 2-4 tjedna. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Huha
 | | Član od: 25 Kol 2006 | | Poruke: 64 | | Mjesto: Zagreb, HR. |
|
Upisano: Pet Sij 04, 2008 10:32 am Naslov poruke: Re: Heller - nabavka rezervnih dijelova |
|
|
| Trutek Napisao/la: | Evo samo da Vas obavijestim ako niste znali.
Obavijestio sam ih na njihovoj sluzbenoj stranici da mi fale neki dijelovi za leclerca u 35ici, prije nekih 2-3 tjedna, iskreno nisam se nadao da cu dobiti "paketic" no danas je stigao (vrlo kvalitetno upakiran, cak bolje i od revella, pismo sa onim "zracnim jastukom"), poslali su mi kompletni pe dio iako sam trazio samo 2-3 dijela. Mogu reci da sam jako zadovoljan njihovim "customer suportom".
Eto samo da znate.
P.S. Nije prvi puta, jednom mi poslali kopiju sastavnice. |
Meni se desilo isto to: poslao sam im poruku preko njihove stranice, onako, ajd', mozda upali... I paketic s tri dijela za SuE u 1:48 je bio u sanducicu za desetak dana... _________________ Pozdrav,
Huha (>o<-<
maketar-teoretičar |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|