Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2007 4:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nije on rastavljen nego zapaljen dobro se vidi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2007 5:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hans von Konig Napisao/la: | | Nije on rastavljen nego zapaljen dobro se vidi. |
Misle na Dakotu sa Plesa a ne na Mi-8 iz BiH. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2007 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tasma Napisao/la: | | Da, slažem se... možemo počet sa G-2 u Španskom, vidjet što će bit sa 24kama na plesu, hoće li se nać mjesta u Tehničkom za koji MIG, Utvu itd, itd... |
uf, di ce se u tehnickom nac mjesta za te avione...i sad je vec sve naguzvano unutra...doduse, nisam bio godinu dvije, al sumnjam da se nekaj promjenilo....trebalo bi tehnicki muzej preselit u neki dosta veci objekt....dream on  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2007 6:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Mozda grijesim, ali negdje sam cuo ili procirao da ce na platou pred novim zapovjednistvom HRZ na plesu biti izlozene dvije 24, galeb i jastreb zarobljeni u udbini, 21 i tko zna sto... valjda u sklopu muzeja HRZ-a ili domovinskog rata ili tak nes... !  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2007 9:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | | Tasma Napisao/la: | | Da, slažem se... možemo počet sa G-2 u Španskom, vidjet što će bit sa 24kama na plesu, hoće li se nać mjesta u Tehničkom za koji MIG, Utvu itd, itd... |
uf, di ce se u tehnickom nac mjesta za te avione...i sad je vec sve naguzvano unutra...doduse, nisam bio godinu dvije, al sumnjam da se nekaj promjenilo....trebalo bi tehnicki muzej preselit u neki dosta veci objekt....dream on  |
Čiji je objekt koji koristi g. Kerum a vezan je za TM? _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 885 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2007 12:12 am Naslov poruke: |
|
|
Taj objek nije izravno vezan. Tehnicki se naslanja na Faks (kemija IIRC) a Kerum je unutra u trokutu (a ako se ne varam i jedna privatna "rezidencija". Cijeli taj troku bi dusu dao za tehnicki, no to je vrlo malo vjerojatno da ce se dogoditi (Bandidos treba parkiralista vise no muzeje) _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| atma
| | Član od: 11 Ruj 2007 | | Poruke: 14 | |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2007 10:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Taj helikopter je izgotio prije par mjeseci. Negdje sam vidio slike helikoptera u plamenu a prije mjesec dana sam bio tamo i bila je situacija kao na lici. Inace je problem s tim mjestom jer je zavuceno pa su se (da citiram sredstva javnog informisanja) "skupljali narkomani". Vjerovatno je taj pozar posljedica jednog takvog okupljanja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|