Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 03, 2008 9:08 pm Naslov poruke: dvd staljingrad |
|
|
nemam pojma kam da stavim ovu temu pa sam ju tu stavio...vidio sam danas na kiosku neki dvd "staljingrad" za 49 kuna.....ima mozda to netko?jel valja kaj? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Čet Sij 03, 2008 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| To ti je igrica koju ja iam.Ako is igro Blitzkrieg onda če it se ovo jako svidjet.Ugl. u detalje virtualno pokazana bitka Staljingrada.jedino je muzika usrana |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Sij 03, 2008 9:23 pm Naslov poruke: |
|
|
a to je igrica....a ja mislio neki dokumentarac ...jos mi je malo skupo bilo za dokumentarac......ma jedino kaj sam ja igro je battlefield 1942...tam sam ja ljepo sebi tigra furo okolo i reseto  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Eddie
 | | Član od: 23 Velj 2007 | | Poruke: 317 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Sij 06, 2008 4:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako voliš tigra onda si nabavi Hiden&Dangerous 2. Imaš misiju u africi, voziš tigra, grafika Battlefield 1942 je bullshit prema grafici Hidena, prebacuješ se sa strojnice na top, vozača. Možeš stavit da igraš s timom pa se ne moraš prebacivat. Zarobiš nijemca pa mu ukradeš odoru.
Uglavnom u igri možeš radit sve kao u "normalnom životu". Voziš kubelwagen,Opel Blitz, Panzer 4, Tiger, Jeep Willy, half track, kamion sa flakom... _________________ MAK Reoplan, Split
Meine Ehre heist Treue-SS
Black metal ist krieg!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Sij 06, 2008 5:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Eddie Napisao/la: | Ako voliš tigra onda si nabavi Hiden&Dangerous 2. Imaš misiju u africi, voziš tigra, grafika Battlefield 1942 je bullshit prema grafici Hidena, prebacuješ se sa strojnice na top, vozača. Možeš stavit da igraš s timom pa se ne moraš prebacivat. Zarobiš nijemca pa mu ukradeš odoru.
Uglavnom u igri možeš radit sve kao u "normalnom životu". Voziš kubelwagen,Opel Blitz, Panzer 4, Tiger, Jeep Willy, half track, kamion sa flakom... |
sve je to super, al trebas onda imat i comp koji to sve podrzava, ne? ...ak ti steka ko lud, uzalud ti super grafika kad ces ionak trebat pogasit sve efekte  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Ned Sij 06, 2008 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| trenutno je igram i nije loša samo je vrlo teška tenkovi su dosta dobro prikazani |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Ned Sij 06, 2008 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
--
st65uka: poruka promijenjena dana: Ned Tra 13, 2014 10:31 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Sij 06, 2008 7:38 pm Naslov poruke: |
|
|
ja sam je davno pregazio,a i Sabre Squadron zajedno s njim(nastavak). Vrlo dobra igrica. Oprostite na OT-u. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 06, 2008 8:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Savjetujem sto se tice strategija u WWII da zaigrate Company of Heroes i Company of Heroes: Opposing Fronts |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Ned Sij 06, 2008 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Takodjer pregazio,imam original GOLD EDITION 350kn sa ixicom.
Predobro je sa švabama,imaš JAGDPANTHERA,PANTHERA,HETZERA(on mi se ne sviđa)..s Commandosima ću igrat kad si kupim još gigu rama. Apsolutno je svima preporučujem,igrat sa švabama Market Garden,da da.
Da vidite kako se Red Devilsi predaju i idu s ručicama u zraku prema vama..hehe.  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Eddie
 | | Član od: 23 Velj 2007 | | Poruke: 317 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Sij 06, 2008 9:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Hiden baš i nije težak kad ju odigraš sat-dva, jedini problem je šta na mapi ne pokazuje di triba ic. Jedanput san 2-3 sata vozia se kubelwagenom po gradu, nisan zna di da iden. A preša san i Sabre Squadron.
A šta se tice Company of Heroes preša san ga, Opposing Fronts san samo igra, odlicna je. Pogotovo ti novi tenkovi.
btw slažen Hetzera 1/72 od ESCI-a _________________ MAK Reoplan, Split
Meine Ehre heist Treue-SS
Black metal ist krieg!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
--
st65uka: poruka promijenjena dana: Ned Tra 13, 2014 10:30 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 11:40 am Naslov poruke: |
|
|
| jel ko igro ovdje blitzkrieg? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 12:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Vjerujem da su ga svi igrali,dobar je,ali Blitzkrieg2...........-smeće. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Sij 07, 2008 12:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni je dobar Sudden Strike, prvi i treci dio a dvojka nije nikakva... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|