Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2432 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 16, 2008 11:47 pm Naslov poruke: Privatni lageri |
|
|
Da vidimo kakvo vam je stanje materijala. Kod mene je 28 kutija (na fotki fale Sovremenny u 1/200, Su-27 UB u 1/48 koji su debelo započeti i Messerschmitt Bf-108 koji je skoro gotov), a ostalo je više-manje netaknuto. U drami sam kad se sjetim da tko zna kada ću to stići sve poslagati.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 12:08 am Naslov poruke: |
|
|
Evo!!!
Na stolu su Crusader MkIII i Sherman A3 75mm,
a stižu Sherman A1 76mm, Panter Ausf.A, Sherman Firefly,
T-34/85 mod.'44, T-70... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 10:44 am Naslov poruke: |
|
|
Ja uopće ne bi o svom lageru...imam 200-tinjak maketa, od kojih je barem 20 u raznim fazama izrade. Većina ih više nije u svojim kutijama jer ih ne bi imao kamo staviti. Mislim da je vrijeme da ponešto prodam! Doduše, tu sam količinu pomalo prikupio u zadnjih 15-stak godina. Jedino mi kronično nedostaje vrijeme za bavljenjem hobbyjem inače bi nesastavljena hrpetina bila manja... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 885 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
Ja sam u istom sosu kao i Grunf, s tim da vec duze vremena nisam nasao vremena za zavrsiti maketu... a najgore je sto lager stalno raste... _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 11:08 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Ja uopće ne bi o svom lageru...imam 200-tinjak maketa, od kojih je barem 20 u raznim fazama izrade. |
Slobodno ti svejedno stavis sliku kolega  _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 11:37 am Naslov poruke: |
|
|
| Tanelorn Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | | Ja uopće ne bi o svom lageru...imam 200-tinjak maketa, od kojih je barem 20 u raznim fazama izrade. |
Slobodno ti svejedno stavis sliku kolega  |
Možda čovjek nema širokokutni objektiv!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Ja uopće ne bi o svom lageru...imam 200-tinjak maketa, od kojih je barem 20 u raznim fazama izrade. |
Sad mi je već lakše!
A ja sam se već zamislio nad svojih 15-ak maketa na lageru!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 12:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Mislim da je vrijeme da ponešto prodam! |
Slazem se, jos ako imas stogod zanimljivog, a siguran sam da imas....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 1:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Mislim da je vrijeme da ponešto prodam! | ..Pa bilo bi i vrime... ...šalim se....ali ako ima šta zanimljivog oklopa u 1:35 moje veselje je pregolemo!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 3:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| barakuda Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | | Mislim da je vrijeme da ponešto prodam! | ..Pa bilo bi i vrime... ...šalim se....ali ako ima šta zanimljivog oklopa u 1:35 moje veselje je pregolemo!  | Pa iako bi ovo upadalo blizu područja oglasa... nemam viškova što se tiče oklopa, vozila i topova u 1/35. Toga imam malo, mislim "samo"15 biranih maketa- za razliku od istih stvari u 1/72. Najviše imam maketa aviona 1/72 i to od pojedinih po više primjeraka, jer sam namjeravao raditi više inačica. Odatle je i narastao taj broj. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 3:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tanelorn Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | | Ja uopće ne bi o svom lageru...imam 200-tinjak maketa, od kojih je barem 20 u raznim fazama izrade. |
Slobodno ti svejedno stavis sliku kolega  | Stavit ću ako i ti uspiješ u jedan kadar uhvatit svoj lager. Već okolo kruži urbana legenda o broju Tanelornovih NESASTAVLJENIH maketa...  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 3:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ali to nije urbana legenda, to je istina! Ja sam jednom vidio sliku. Saša bi mogao dućan otvoriti, bez srama.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 3:40 pm Naslov poruke: |
|
|
da se i ja pohvalim... na lageru imam 0 maketa !!!!
al zato 20 u radu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 3:53 pm Naslov poruke: |
|
|
hehe, idem ja stavit sliku svog smijesno skromnog stasha
s tim da se puma opako blizi kraju a sd.kfz. 250/9 je na pola gotov.....al cekam da mi dode jos jedna meni jako draga maketa ...i vec neko vrijeme pikiram jos jednog sd.kfz-a  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2008 6:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Najviše imam maketa aviona 1/72 i to od pojedinih po više primjeraka |
Eto, znas kome ces se javiti ako pozelis istopiti zalihu...... mozda se nadje stogod....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Radionica, savjeti, pitanja itd... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naprijed
|
| Stranica 1/10 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|