Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Tra 05, 2008 8:36 pm Naslov poruke: Mitsubishi Lancer EVO VI "Tuning for drift" |
|
|
Malo tunirani EVO.Promijenio sam felge dodao veće diskove i stavio GT-krilo iza na haubu još samo auspuh i retrovizore sredim i može ići na bojanje a tko zna možda dodam još neki dio na njega.
Mario: poruka promijenjena dana: Sub Ožu 24, 2012 5:49 am; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 05, 2008 8:59 pm Naslov poruke: |
|
|
heh nice! u koju ce boju? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sub Tra 05, 2008 9:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Vjerovatno Tamyia Mica Blue-TS-50. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 05, 2008 9:22 pm Naslov poruke: |
|
|
joj da vidio sam ju kod tebe!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 05, 2008 10:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Zar nisi vec slozio jednog takvog???
U svakom slucaju, ovaj ce bit zestok...jedino mi se ovo krilo iza cini malo preblizu shajbi...izbaci to malo van, mislim da ce josh bolje izgledati  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sub Tra 05, 2008 11:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | Zar nisi vec slozio jednog takvog???
U svakom slucaju, ovaj ce bit zestok...jedino mi se ovo krilo iza cini malo preblizu shajbi...izbaci to malo van, mislim da ce josh bolje izgledati  |
Krilo je samo u test fitu kako bi otprilike trebalo izgledati.Drago mi je da ti se sviđa ovako nedovršen. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Tra 05, 2008 11:49 pm Naslov poruke: |
|
|
bas sam htio reci, krilo bi trebalo biti otprilike 2-3 mm od kraja gepeka. i zar nemas manje nosace? malo mi previsoko djeluje. mozda da malo potkratis ove?
u svakom slucaju jedva cekam progres. bit ce dobra ako ju zadrzis ovako nisko.
znas da patim na ovu sesticu. ako bude dobra, mozda se konacno i ja odlucim na nabavku ove pile. jos si nisam oprostio sto ju nisam kupio kad je bila u lomu za 50 kn. a onda tko zna sta ce od nje izaci. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Ned Tra 06, 2008 5:23 am Naslov poruke: |
|
|
Krilo će biti niže jer sada ga drži samo traka koja ga digne za otprilike 2mm pa tak izgleda, ide još samo malo nazad tako da bude uravnini sa branikom.A što se tiče visine auta tak ostaje jer jedva sam to složio ,puno rezanja i CA ljepila i moram diskove washat da popunim rupice na njima da dobije neki efekt koliko tolko jel sa alcadom sam na nuli.Ali mislim da će biti dobar drifter bar ću ga tako zamisliti . _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Ned Tra 06, 2008 5:26 am Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | bas sam htio reci, krilo bi trebalo biti otprilike 2-3 mm od kraja gepeka. i zar nemas manje nosace? malo mi previsoko djeluje. mozda da malo potkratis ove?
u svakom slucaju jedva cekam progres. bit ce dobra ako ju zadrzis ovako nisko.
znas da patim na ovu sesticu. ako bude dobra, mozda se konacno i ja odlucim na nabavku ove pile. jos si nisam oprostio sto ju nisam kupio kad je bila u lomu za 50 kn. a onda tko zna sta ce od nje izaci. |
Kad sam te pitao jel ju hoćeš kupiti rekao si da će doći u LOM a sad se malo strpi ,BTW mene je koštala 101 kn sa 10% popusta na keš jer nije bila na sniženju. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Tra 06, 2008 3:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: | | BTW mene je koštala 101 kn sa 10% popusta na keš jer nije bila na sniženju. |
mislio sam ju preko kluba al su ju rasprodali dok sam se ja sjetio _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Ned Tra 06, 2008 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | Mario Napisao/la: | | BTW mene je koštala 101 kn sa 10% popusta na keš jer nije bila na sniženju. |
mislio sam ju preko kluba al su ju rasprodali dok sam se ja sjetio |
A znači tak ,ja onda još nisam bio član ali da ne idemo off topic imaš kakvu ideju za njega osim ovih mojih možda boja neka druga? _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Tra 06, 2008 6:02 pm Naslov poruke: |
|
|
paaaa mica blue je ljepa boja, ali meni je ona vise rezervirana za Subaru. osobno mislim da svi EVO-i trebaju biti ili zuti ili crveni. u kombinaciji sa crnim ili bijelim felgama. dakle zuti sa crnim ili crveni sa bijelim. e to je EVO
ali mislim da ce i ova plava bit dobra.
ces karbonizirat krilo? felge ce bit srebrne? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Ned Tra 06, 2008 7:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Krilo ide u carbon a felge ostaju bijele a mogo bi ga obojat i u crveno samo naravno primer gore i udri sa crvenom. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Tra 06, 2008 7:54 pm Naslov poruke: |
|
|
pa i za plavu bi bilo dobro prvo stavit primer. inace ce ti bit pretamno i ne znam kakav ces efekt sljokica dobiti. a znam kad sam ja radio Imprezu pa mi je SasaJ savjetovao da ju prvo puknem u mica silver pa tek onda u plavu. rekao je da se tako postigne bolji mica efekt plave boje. ali ja sam vec onda pofarbao body pa mi se nije dalo skidat to i ponovno raditi.
moj savjet - obavezno primer bez obzira sto je plastika plava, a ti zelis plavu boji spricat na njega _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Ned Tra 06, 2008 8:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa šprico bi najrađe plavu jel želim isprobati sprej a ovaj savjet koji si mi dao će biti vrlo koristan jer to nisam znao mislim da bi na Mica Blue išla dobro bijela podloga(primer),kaj ti veliš ili se držiš Sašinog savjeta? _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|