Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Pitanjce

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Velj 01, 2006 3:04 pm    Naslov poruke: Pitanjce Citiraj ovaj komentar

Da li netko ima pa da skenira ili mi jednostavno kaze koji zrakoplovi (po brojevima) su na sastavnici od dekala PC graficke usluge 72007 za Me109E3/E4 , ne trebaju mi dekali vec me samo zanima koji zrakoplovi i koje sheme su obuhvacene tim dekalima ... da skratim pricu , zanima me konkretno da li je tu mozda zeleni 15 ili nesto sto ima slicnu shemu bojanja !
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 01, 2006 3:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kaj nešto ne valja ?

Question Very Happy
Natrag na vrh
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Sri Velj 01, 2006 5:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dvojka ona s "zmijicama" po cijelom trupu i krilima i zelena 17 žuta crta je između broja i križa.
Mtech

PorukaUpisano: Sri Velj 01, 2006 6:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bebonja Napisao/la:
Kaj nešto ne valja ?

Question Very Happy

Me ne , sve stima sa onim dekalima , mislio sam da je mozda na ovima shema za zeleni 15 ili barem nes slicno , jer jos uvijek nisam 100% ziher kak izgleda ta shema na gornjoj strani krila , nasao sam par fotki iz onih knjiga koje ste mi dali , ali jos uvijek imam par nedoumica , pa reko mozda se potrefi da su na ovima neke sheme koje nisam vidio , ali buduci da se radi o 2-jci i 17-najstici onda nista ...
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Velj 01, 2006 8:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja nisam gledao ali kaj sheme na uputstvima nisu dobre ?

Very Happy
Natrag na vrh
Mtech

PorukaUpisano: Čet Velj 02, 2006 2:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bebonja Napisao/la:
Ja nisam gledao ali kaj sheme na uputstvima nisu dobre ?

Very Happy

Jesu , dobre su , ali PC graficke usluge su izdale dvije serije dekala za E3/4 , jedne ste mi dali Vi i te imam i sheme su za 17-ticu i 2-jku , ja cu na avion koji planiram raditi staviti te dekale samo sa drugim brojem i shemom farbanja , sto nema veze jer je sve isto osim brojeva i maskirne sheme , ti dekali imaju serijski broj 48-004 , mislio sam da netko mozda zna koje su sheme na ovim drugim dekalima , serijski broj 72-007 , jer ako je shema farbanja bila standardna onda je ta shema za "zeleni 15", koja mene zanima ocito bila i na drugim avionima u jatu , sto se i potvrdilo na onoj slici iz Osprey-eve knjige koju ste mi dali u pdf-u , samo sto se ko za inat ne vidi cijela povrsina krila pa sam mislio da je netko strucniji ko je radio te dekale i proucio puno vise slika i literature od mene stavio shemu za neki drugi Emil koji ima takvu shemu farbanja koja mene zanima i primjenjena je na Galicevu "petnaesticu" ...

Uglavnom da skratim pricu , procito sam hrpu knjiga i pregledao hrpu slika i nisam nasao nista konkretno , ponestalo mi je resursa pa sam mislio da je na sastavnici tih drugih dekala neka shema koju jos nisam vidio ...

Malo sam se raspisao , ali se nadam da nisam napravio zavrzlamu Embarassed
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Čet Velj 02, 2006 2:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma ne .
Sve je ok .
Probal bum kaj iskopati .
Javim !

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
ZacP

Član od: 30 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Velj 03, 2006 1:26 am    Naslov poruke: Re: Pitanjce Citiraj ovaj komentar

Mtech Napisao/la:
Da li netko ima pa da skenira ili mi jednostavno kaze koji zrakoplovi (po brojevima) su na sastavnici od dekala PC graficke usluge 72007 za Me109E3/E4 ,

U setu u sedamdesetdvojci su iste pile kao i u četrdesetosmici, znači "dvojka" (koja bi trebala biti zelena) i "sedamnaestica".
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati
Natrag na vrh
Mtech

PorukaUpisano: Pet Velj 03, 2006 1:29 pm    Naslov poruke: Re: Pitanjce Citiraj ovaj komentar

ZacP Napisao/la:
Mtech Napisao/la:
Da li netko ima pa da skenira ili mi jednostavno kaze koji zrakoplovi (po brojevima) su na sastavnici od dekala PC graficke usluge 72007 za Me109E3/E4 ,

U setu u sedamdesetdvojci su iste pile kao i u četrdesetosmici, znači "dvojka" (koja bi trebala biti zelena) i "sedamnaestica".

Hvala , nekako sam i mislio da bi to moglo bit posrijedi , ali reko nikad neznas , mozda mi se posreci ... Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma