Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 01, 2006 3:04 pm Naslov poruke: Pitanjce |
|
|
| Da li netko ima pa da skenira ili mi jednostavno kaze koji zrakoplovi (po brojevima) su na sastavnici od dekala PC graficke usluge 72007 za Me109E3/E4 , ne trebaju mi dekali vec me samo zanima koji zrakoplovi i koje sheme su obuhvacene tim dekalima ... da skratim pricu , zanima me konkretno da li je tu mozda zeleni 15 ili nesto sto ima slicnu shemu bojanja ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Velj 01, 2006 3:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Kaj nešto ne valja ?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sri Velj 01, 2006 5:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Dvojka ona s "zmijicama" po cijelom trupu i krilima i zelena 17 žuta crta je između broja i križa. _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
|
Upisano: Sri Velj 01, 2006 6:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| bebonja Napisao/la: | Kaj nešto ne valja ?
 |
Me ne , sve stima sa onim dekalima , mislio sam da je mozda na ovima shema za zeleni 15 ili barem nes slicno , jer jos uvijek nisam 100% ziher kak izgleda ta shema na gornjoj strani krila , nasao sam par fotki iz onih knjiga koje ste mi dali , ali jos uvijek imam par nedoumica , pa reko mozda se potrefi da su na ovima neke sheme koje nisam vidio , ali buduci da se radi o 2-jci i 17-najstici onda nista ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Velj 01, 2006 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja nisam gledao ali kaj sheme na uputstvima nisu dobre ?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
|
Upisano: Čet Velj 02, 2006 2:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| bebonja Napisao/la: | Ja nisam gledao ali kaj sheme na uputstvima nisu dobre ?
 |
Jesu , dobre su , ali PC graficke usluge su izdale dvije serije dekala za E3/4 , jedne ste mi dali Vi i te imam i sheme su za 17-ticu i 2-jku , ja cu na avion koji planiram raditi staviti te dekale samo sa drugim brojem i shemom farbanja , sto nema veze jer je sve isto osim brojeva i maskirne sheme , ti dekali imaju serijski broj 48-004 , mislio sam da netko mozda zna koje su sheme na ovim drugim dekalima , serijski broj 72-007 , jer ako je shema farbanja bila standardna onda je ta shema za "zeleni 15", koja mene zanima ocito bila i na drugim avionima u jatu , sto se i potvrdilo na onoj slici iz Osprey-eve knjige koju ste mi dali u pdf-u , samo sto se ko za inat ne vidi cijela povrsina krila pa sam mislio da je netko strucniji ko je radio te dekale i proucio puno vise slika i literature od mene stavio shemu za neki drugi Emil koji ima takvu shemu farbanja koja mene zanima i primjenjena je na Galicevu "petnaesticu" ...
Uglavnom da skratim pricu , procito sam hrpu knjiga i pregledao hrpu slika i nisam nasao nista konkretno , ponestalo mi je resursa pa sam mislio da je na sastavnici tih drugih dekala neka shema koju jos nisam vidio ...
Malo sam se raspisao , ali se nadam da nisam napravio zavrzlamu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Velj 02, 2006 2:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma ne .
Sve je ok .
Probal bum kaj iskopati .
Javim !
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZacP
 | | Član od: 30 Lis 2005 | | Poruke: 355 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 03, 2006 1:26 am Naslov poruke: Re: Pitanjce |
|
|
| Mtech Napisao/la: | | Da li netko ima pa da skenira ili mi jednostavno kaze koji zrakoplovi (po brojevima) su na sastavnici od dekala PC graficke usluge 72007 za Me109E3/E4 , |
U setu u sedamdesetdvojci su iste pile kao i u četrdesetosmici, znači "dvojka" (koja bi trebala biti zelena) i "sedamnaestica". _________________ ZacP
"StoneHeart"
Ze-Ro Decals
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
|
Upisano: Pet Velj 03, 2006 1:29 pm Naslov poruke: Re: Pitanjce |
|
|
| ZacP Napisao/la: | | Mtech Napisao/la: | | Da li netko ima pa da skenira ili mi jednostavno kaze koji zrakoplovi (po brojevima) su na sastavnici od dekala PC graficke usluge 72007 za Me109E3/E4 , |
U setu u sedamdesetdvojci su iste pile kao i u četrdesetosmici, znači "dvojka" (koja bi trebala biti zelena) i "sedamnaestica". |
Hvala , nekako sam i mislio da bi to moglo bit posrijedi , ali reko nikad neznas , mozda mi se posreci ...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|