Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

J.S.2m Dragon 1:35 ( težak ruski tank)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Hurrican

Član od: 28 Lis 2006
Mjesto: CELJE-Slo
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 1:04 am    Naslov poruke: J.S.2m Dragon 1:35 ( težak ruski tank) Citiraj ovaj komentar

E pa konačno mi je uspilo mog prvog Dragona stavitu u končano Wink
Napravijo sam premočan wash, pa sam to pokušavao malo riješiti-presudite sami. Pa . da se malo pohvalim, na njemu je moja druga ručno izradena antena koja mu daje ljep izgled. Pa da vam zaupam, tražijo sam kod drugih maketara taj model , kamu su stavili tu antenu Laughing . Pa onda sam je i ja stavijo na pravo mjesto.

In na koncu slikan še z tetko.

I na kraju još par detajla iz samog mog rada. pa zašto- zato što je to bila moja prva maketa na kojoj sam nešto pokušavao a na kraju napravijo malo drugčije -nego original kit. Pa, da vam kažem, malo sam se bojao kad sam prviput zarezao u blatobrane, joj šta sam napravijo sad. Ali nije mi žao, nešto sam i naučijo od tog.

In to je to. Kritike zaželjene Wink
LP
ps-a na kraju, da ne zaboravim, to je taj tenk, na čijih sam gusjenicama dobijo uskoro živčani slom. Ali nismo se dali. Pa sad jedva čekam, da se lotim izdelave takvih gusjenica, one gumi , mi više nisu izazov, nego magictrack,..
Rave party
http://maketediori.mojforum.si/maketediori-about373.html
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
T34
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 1:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moram priznati da sam jako jako ugodno iznenađen Very Happy
Posebno mi se sviđa boja koja nije monokromatska, mada si mogao malo doraditi taj efekt jer je ponegdje "uniforman".

Malene kritike - neke stvari poput pile npr. se ne bojaju u boju vozila, kao i dva auspuha kojima nedostaje i efekt čađe!

Znam da možda nije važno - ali oznake nemaju veze s realnošću, ostavio si pridjev "boevaja" vjerojatno od originalnog imena "Boevaja Padruga - ratna prijateljica, drugarica" (ugrubo prevedeno) pa isti ne znači ništa.

Ali zaista ogroman napredak i jako, jako lijepa maketa!

Pozz

Very Happy
Natrag na vrh
Hurrican

PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 1:37 am    Naslov poruke: :) Citiraj ovaj komentar

T34 Napisao/la:
Moram priznati da sam jako jako ugodno iznenađen Very Happy
Posebno mi se sviđa boja koja nije monokromatska, mada si mogao malo doraditi taj efekt jer je ponegdje "uniforman".
Arrow , prije nisam znao raditi filter ali mi je na onom švedu 103.. to uspjelo napraviti, tako da mi je žao , da nisam to prije probao na Stalinu.

Malene kritike - neke stvari poput pile npr. se ne bojaju u boju vozila, kao i dva auspuha kojima nedostaje i efekt čađe!

Arrow e na svakoj maketi zaboravim na nešto, pa morao bi obojiti ročaje žage-pile u drvo a sam žagin list u hrđu i metal. Auspuha- pa zar so to ona dva malena otvora na svaku stranu tenka , ako gledaš iz odozgo?

Znam da možda nije važno - ali oznake nemaju veze s realnošću, ostavio si pridjev "boevaja" vjerojatno od originalnog imena "Boevaja Padruga - ratna prijateljica, drugarica" (ugrubo prevedeno) pa isti ne znači ništa.

Arrow pa to sam barvao-pisao znaš sa kojim markerom Wink pa mi je nestalo mjesta za cijeli napis, tako da nije potpun. A i na zvezdu nisam napravijo polarnog mjedveda, jer ga nisam mogao,ako bi ga , napravijo bi nekakav zmazak sličan.. a ne medvedu.

Ali zaista ogroman napredak i jako, jako lijepa maketa!

Arrow pa sad vidim, da na svakoj maketi se nešto naučim Wink

Pozz

Very Happy

LP
Rave party
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 1:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno lijepo, ajde malo o reci gusjenicama...

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Hurrican

PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 2:52 am    Naslov poruke: ;) Citiraj ovaj komentar

101Airborne Napisao/la:
Stvarno lijepo, ajde malo o reci gusjenicama...

Več sam to u radijonici ako se ne varam. Malo sam se prvo uplašijo ovih gusjannica koje se sklapaju komad po komad. Pa drugo je bolo to, malo sam bijo razočaran jer su svi hvalili takve gusjenice kakav je to lijep izgled- pa u tom su svi u pravu. Lijepo se vidijo, bolje nego gumi koje su iz jednog komada. Lijepe da ali kad sm probao staviti dva djlela skupa imao sam več problem i na silu nije išlo, pa ako su od dragona nije bilo sve tako ljepo. Svaki dio sam morao na deset krajeva pobrusiti. Pa ako ima jedna gusjenica 92 komada to ti je 184 komada x 10 krajeva brušenja pa ti dođe na 1840 krajeva sam brusijo-na sreču sa pilom. Tako da je to išlo skupaj. Ali splatilo se je. Več komi čekam , da idem na druge takve gusjenice. nabavijo sam king Tigra sa Magic Trac gusjenicama, i isprobao ovako sa suho-idu mnogo bolje skupaj.
LP
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 7:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odličan posao Hurrican! najbolja tvoja maketa do sada što sam ju vidio!!! Very Happy
Natrag na vrh
mile

Član od: 09 Pro 2007
Mjesto: split
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 9:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

stvarno odlicno Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 9:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

super ti je ispao tenk...samo mi malo cudno lijeva gusjenica visi preko povratnih kotaca, al inace je drugo super Wink
Minesweeper

Član od: 21 Sij 2007
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 9:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

stvarno je odličan definitivno tvoja najbolja maketa Very Happy
Natrag na vrh
VVS RUSSIA
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 9:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lep i tenk i rad. Very Happy
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 11:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar Dorane. Zaista dobar.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 12:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlicno!!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Aranza

Član od: 25 Lis 2007
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 12:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo. Wink

Španac
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Dario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 1:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično... Nekako mi se samo na nekim mjetima previše sjaji. Neznam jel možda do slika, ali inače odlično...

http://mkgrunf.com/
Natrag na vrh
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 02, 2008 2:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar je tenkic ispo, samo tako dalje radi i za tren oka ce biti super makete.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma