Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Uto Svi 06, 2008 8:50 pm Naslov poruke: Kako napraviti blato na tenku? |
|
|
Glupo pitanje.Ali se mucim vec dve nedelje da ga napravim.Ne mogu.TRazim samo malu pomoc ili koji link.
Unapred hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Svi 06, 2008 9:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovako ja radim
uzmeš brašno drvofix vodu i akrilnu boju,sve to pomješaš i nanašaš.Trebat će ti dan možda dva da se osuši i čim se osuši bezbojnim lakom preko toga jer ako predugo stoji onda počne pucat blato |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dibko
| | Član od: 15 Tra 2008 | | Poruke: 25 | | Mjesto: Maribor |
|
Upisano: Uto Svi 06, 2008 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Se izvinjavam ali zanima me šti je to drvofix? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Uto Svi 06, 2008 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| dibko Napisao/la: | | Se izvinjavam ali zanima me šti je to drvofix? |
Trebalo bi pisat "Drvofix", a to je komercijalni naziv za bijelo ljepilo za drvo.
Pošto je u nekim prijašnjim vremenima to bilo jedino ljepilo za drvo kod nas na tržištu, danas ljudi po navici svako bijelo ljepilo za drvo zovu - drvofix!
Znači, u prodavaonici boja i lakova traži bijelo ljepilo za drvo, a oni će ti dati nešto što će u Sloveniji imat neki drugi komercijalni naziv ali će stvar u boci ili kantici bit - to što ti treba!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Sri Svi 07, 2008 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Štanga Napisao/la: | Ovako ja radim
uzmeš brašno drvofix vodu i akrilnu boju,sve to pomješaš i nanašaš.Trebat će ti dan možda dva da se osuši i čim se osuši bezbojnim lakom preko toga jer ako predugo stoji onda počne pucat blato |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|