Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Kako napraviti blato na tenku?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Uto Svi 06, 2008 8:50 pm    Naslov poruke: Kako napraviti blato na tenku? Citiraj ovaj komentar

Glupo pitanje.Ali se mucim vec dve nedelje da ga napravim.Ne mogu.TRazim samo malu pomoc ili koji link.

Unapred hvala
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Uto Svi 06, 2008 9:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovako ja radim

uzmeš brašno drvofix vodu i akrilnu boju,sve to pomješaš i nanašaš.Trebat će ti dan možda dva da se osuši i čim se osuši bezbojnim lakom preko toga jer ako predugo stoji onda počne pucat blato
Natrag na vrh
dibko

Član od: 15 Tra 2008
Mjesto: Maribor
PorukaUpisano: Uto Svi 06, 2008 9:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Se izvinjavam ali zanima me šti je to drvofix?
Natrag na vrh
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Uto Svi 06, 2008 9:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dibko Napisao/la:
Se izvinjavam ali zanima me šti je to drvofix?

Trebalo bi pisat "Drvofix", a to je komercijalni naziv za bijelo ljepilo za drvo.
Pošto je u nekim prijašnjim vremenima to bilo jedino ljepilo za drvo kod nas na tržištu, danas ljudi po navici svako bijelo ljepilo za drvo zovu - drvofix!
Znači, u prodavaonici boja i lakova traži bijelo ljepilo za drvo, a oni će ti dati nešto što će u Sloveniji imat neki drugi komercijalni naziv ali će stvar u boci ili kantici bit - to što ti treba! Wink
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Sri Svi 07, 2008 10:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Štanga Napisao/la:
Ovako ja radim

uzmeš brašno drvofix vodu i akrilnu boju,sve to pomješaš i nanašaš.Trebat će ti dan možda dva da se osuši i čim se osuši bezbojnim lakom preko toga jer ako predugo stoji onda počne pucat blato
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma