Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

M1 A1 Abrams

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2008 4:45 pm    Naslov poruke: M1 A1 Abrams Citiraj ovaj komentar

Italerijev,iracka verzija.

http://maketar.com/phpBB2/viewtopic.php?t=153
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
T34
Gost
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2008 4:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stefane, mislim da bi bilo lijepo da objaviš slike kako valja, a ne da staviš link na drugi forum, koji god bio.
Bez uvrede!
Natrag na vrh
Stefan

PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2008 5:04 pm    Naslov poruke: Bez uvrede! Citiraj ovaj komentar

Bez uvrede ovde ne mogu jer svaki put kad udjem na ****** imageshack mi komp zabaguje.Bez uvrede tamo je lakse da s epostavljaju slike.Bez uvrede ako promenis nacin stavljanja slika stavljacu ih i ovde...

A sad uzimajuci u obzir da si ti najbolji maketar za tenkove i sire,mozes li da prokomentarises ovaj tenkic.
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2008 5:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nemoj tako , nisam - a žao mi je ako imaš softverskih problema, ja sam inače na Photobucket pa ti ne mogu pomoći, ali netko sigurno hoće.

Ok je Abrams, samo su dvije slike, evo ja ću ih staviti; smanjio sam ih na 800x600 i srezao ispod 100Kb, to ti je tren posla u Irfanu npr.

Malo drybrushaj mitraljeze bojom čelika, mrežice motora si trebao ostaviti u originalnoj boji i samo ih ispuniti crnim washem, malo ti se vidi spoj cijevi po osi topa, ali ništa strašno...
Također ne vidi se na slikama, ne vidim kako si bojao gusjenice jer Abrams ima gumene umetke na člancima...
Ok je Smile
Natrag na vrh
Stefan

PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2008 5:22 pm    Naslov poruke: Hvala! Citiraj ovaj komentar

Da,sad cu stvarno da uzmem i da uradim to na mitraljezima.Mreze na motoru cu malo kasnije.I da,znam da ima umetke i ofarbao sam ih tako.

Izvinjavam se za ono gore. Zivili
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2008 5:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve OK, evo slike su sada tu pa nek ljudi komentiraju Very Happy
Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2008 7:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vjerujem ti ovo glede postavljanja fotki ,al ipak probaj ,i ostali se muće pa ipak stavljaju fotke.
Tenk izgleda ok ,sve nedostatke ti je već napisao T.34 ,ovaj top bi zbilja trebao probati il zakitati il obrusiti da se ne vidi tak taj spoj. Osim toga ona dva članka gusjenica na prednjoj ploči mi baš ne djeluju realno ,kaj su ih zaljepili tam?!?
Dario

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Svi 29, 2008 9:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tenk je jeko lijepo složen. Samo dvije primjedbe, ovako nabrzinu - mislim da ti otvorena kupola umanjuje realnost. Svaka čast na trudu, ali mi nikako ne pristaje da kad se pogleda unutra, vidi se samo gola plastika... Wink I ovi ruksaci koje si stavio gore su u woodland shemi, nisu u boji pijeska...

Samo to. Ali bojanje i sve ostalo je odlično...

http://mkgrunf.com/
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Pet Svi 30, 2008 2:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da se ne patiš, kako ti je rekao T34, odi na photobucket, ja sam prešao davno tamo i za sekundu ti sve otvara a sada i uploada... Wink

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Svi 30, 2008 7:53 am    Naslov poruke: Re: Bez uvrede! Citiraj ovaj komentar

[quote="Stefan"]
Citat:
Bez uvrede ovde ne mogu jer svaki put kad udjem na ****** imageshack mi komp zabaguje
.

Probaj sa Photobucketom.

Citat:
Bez uvrede ako promenis nacin stavljanja slika stavljacu ih i ovde...

Bez uvrede, a da ne tražiš malo previše?

Totalno off topic ali ipak.

Admin
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma